Valmentajaksi ToPoon

16.3.2023

Seuran pelaajamäärän kasvaessa haemme joukkueisiimme vastuuvalmentajan sekä apuvalmentajan tehtäviin motivoituneita valmentajia. Vastuuvalmentajilta odotamme hyvää lajituntemista ja -osaamista sekä aikaisempaa valmennuskokemusta. Apuvalmentajilta odotamme kiinnostusta lajia kohtaan sekä yleistä liikunnallisuutta. Aiempi pelaajatausta tai valmennuskokemus katsotaan eduksi.


Etsimme lisäksi harrastejoukkueisiin positiivisia ja innostavia koripallosta kiinnostuneita valmentajia. Otamme mielellämme mukaan niin valmennuskokemusta omaavia kuin vasta aloittelevia liikunnallisia valmentajia. Aiempi oma pelaajatausta palloilulajeissa katsotaan eduksi.


Oma-aloitteisuus, yhteistyökyvyt ja positiivinen asenne sekä halu sitoutua ja kehittyä valmentajana ovat asioita, joita odotamme seuramme valmentajilta. Edellytämme hakijan olevan myös lapsia sekä nuoria kohtaan innostava ja kannustava. Valmentaja toimii yhteistyössä joukkueen valmennustiimin kesken, kuten myös junioreissa rinnakkaisten ikäluokkien valmentajien kanssa. Perehdytämme valmentajat tehtävään ja annamme valmentajille valmennusta tukevaa materiaalia sekä tarjoamme valmentajillemme koulutusta. Valmentaja pääsee osaksi #topofamilya, jossa hyvä positiivinen ToPo-henki levittäytyy jokaiseen. Muut huomioiva, iloinen ja yhdessä aikaan saava ilmapiiri kuuluvat osaksi Torpan Poikia.


Maksamme valmennustehtävistä palkkion, joka sovitaan valinnan yhteydessä.


Kauden 23-24 valmennustiimien rakentaminen on lähtenyt hyvin käyntiin ja tiedotamme joukkueita tulevan kauden päävalmentajista kevään aikana. Mukaan mahtuu vielä uusiakin tekijöitä. Lähetä oma hakemuksesi vapaamuotoisesti sähköpostitse osoitteeseen torpanpojat@icloud.com.


LISÄTIETOJA

Jussi Syrjänen 050 544 2098, jussi.syrjanen@topo.fi

Jomi Suhonen 050 354 4848, jomi.suhonen@topo.fi


TORPAN POJAT TÄNÄÄN

ToPo on Länsi-Helsingissä toimiva, yksi Suomen suurimmista koripalloseuroista. Seurassa on yhteensä 36 joukkuetta, joista 23 on poikien ja tyttöjen juniorijoukkueita. Lisäksi seurassa on useita kerhoja ja harrasteryhmiä niin eri ikäisille lapsille ja nuorille kuin myös aikuisille. Aikuisten harrastejoukkueet pelaavat eri divaritasoilla ja senioreissa, sekä miehissä että naisissa. Edustusjoukkueemme pelaavat naisten Korisliigassa ja miesten 1A divisioonassa. Jäseniä seurassa on lähes tuhat ja sarjatoimintaan osallistuvien lisenssimäärällä mitattuna ToPo on neljänneksi suurin seura Suomessa. Seuran taustalla on myös suuri joukko vapaaehtoisia, jotka omalla panoksellaan mahdollistavat tämän kaiken.


TERVETULOA VALMENTAJAKSI TOPOON!