U17 pojat SM-sarjan välieriin

20.3.2023

U17 pojat hoitivat kauden viimeisen ottelunsa PuHua vastaan vakuuttavan varmasti ja leimasivat lippunsa SM-sarjan Final Fouriin. Näin ToPossa sekä tytöt että pojat pelaavat U17 SM-sarjojen kirkkaimmista mitaleista ensi viikonloppuna!

Poikien syyskausi jätti paljon hampaankoloon, kun yhdeksästä ottelusta peräti viisi päättyi tappioihin, joissa eroa oli yhdestä neljään pistettä. Muut neljä ottelua meni selkeästi Torpan nimiin. Keväällä tahti kuitenkin muuttui, ja kuntopuntari näyttää playoffeihin siirryttäessä neljän ottelun voittoputkea. Välierävastus BC Nokiaakin vastaan syksyn neljän pisteen tappio kääntyi keväällä lähes 30 pisteen voitoksi, joten henkinen niskalenkki välierävastustajaan on jo otettu.

Päävalmentaja Aleksi "Kele" Keijonen tietää kevään ja pleijareiden kuuluvan yhteen.

"Joukkueen alkutaival SM-sarjassa oli tahmea viime kaudesta uusiutuneen joukkueen kanssa. Yhteen hitsautuminen, toisiimme luottaminen ja joukkueen pelin kehittyminen on ottanut oman aikansa, mutta kolmen ”kuolemanpelin” voittaminen antaa hyvän lähtöasetelman pleijareihin. Tämä on korisihmisen parasta aikaa, joten innolla kohti ensi viikonloppua!"

Poikien joukkueesta löytyy monta kovaa pelimiestä. Tilastollisesti kovinta jälkeä ovat kuitenkin tehneet Christian Blomfelt (17,0 ppg), Eino Urpola (5,7 rpg) ja Rasmus Pendolin (4,1 apg).


Välierien ohjelmat

U17 pojat ToPo - BC Nokia

lauantaina 25.3. klo 13.00 Pirkkolahalli

sunnuntaina 26.3. klo 13.30 Nokian palloiluhalli

* tarvittaessa ti 28.3. klo 18.00 Nokian palloiluhalli


U17 tytöt ToPo - PeKa

lauantaina 25.3. klo 15.40 Pirkkolahalli

sunnuntaina 26.3. klo 12.00 Karhulan liikuntahalli

* tarvittaessa ti 28.3. klo 18.30 Karhulan liikuntahalli