U17 ikäiset SM-sarjojen FINAALEIHIN

29.3.2023

ToPon U17 pojat JA tytöt pelasivat tiensä SM-sarjojen FINAALEIHIN!!

Poikien välierävastus BC Nokia taipui heti kahdessa ottelussa. Lauantaina Pirkkolassa ottelu oli tasainen ja jännittävä, mutta ToPo käänsi toisella puoliajalla matsin itselleen, lopputuloksena 76-65. Nokialla tähtipaidat tekivät heti alusta asti selväksi, että suunta on kohti finaaleita. Ottelu päättyikin lopulta ToPolle 61-87 ja pojat pääsivät tuulettamaan ansaittua finaalipaikkaa.

Finaalisarjasta on lupa odottaa erittäin kuumaa. Vastustaja selvisi eilen otteluparista HNMKY-KTP ja lauantaina finaalit aloitetaan toista stadilaista, HNMKY:tä vastaan. Ensimmäinen ottelu pelataan lauantaina Kisahallilla, ja kaksi seuraavaa Namikan kotikentällä.


Tyttöjen finaalipaikka vaati kaksi käyntiä Kotkassa. Lauantaina Pirkkolassa ToPo otti kotiyleisön edessä hienon 65-53 voiton. Sunnuntaina autot veivät kohti Kymenlaaksoa, jossa kotiyleisön vahva tuki siivitti PeKan 67-57 voittoon. Tiistaina ToPo saapui sisuuntuneena - ja omilla kannustusjoukoilla vahvistuneena - uudelleen kymiläisen yleisön eteen. Tällä kertaa tahtipuikkoa heilutti helsinkiläiset. Ottelu oli alusta loppuun tasainen, mutta Torppa johti ottelua kuitenkin alusta loppuun. Lopputulos 59-61 ja ToPo matkasi täsäkin ottelusarjasta kohti finaaleja.

Finaalissa vastaan asettuu EBT. Ottelusarja alkaa lauantaina Pirkkolassa ja kaksi seuraavaa ottelua pelataan Espoonlahdessa.


Kaksi finaalipaikkaa U17 ikäisissä on upea juttu koko seuralle. LET'S GO TORPPA!!!