Torpan Pojat etsii fysioterapeuttiharjoittelijaa

26.9.2022

ToPo etsii naisten joukkueellensa fysioterapeuttiharjoittelijaa. Joukkue pelaa Korisliigaa. Keväällä päättynyt kausi oli joukkueella menestyksekäs: saavutimme niin pronssisen mitalin Korisliigassa kuin myös hopeaa Suomen Cupissa.

 

Fysioterapeuttiharjoittelija on mukana sovitussa määrin joukkueen harjoitus- ja ottelutapahtumissa. Harjoittelijan tehtäviin kuuluu pelaajien teippaukset, pelaajien huoltaminen ja suorituskyvystä huolehtiminen sekä muut joukkueen yleiset huoltotehtävät.

 

Aikaisempi koripallotausta on tehtävässä eduksi, mutta tehtävä edellyttää fysioterapiaopintojen lisäksi vähintään ymmärrystä urheilijan toimintakyvystä. Lajin vaatimukset voi harjoittelija käydä läpi yhdessä ammattitaitoisen valmennustiimin kanssa. Lisäksi toivomme hakijalta kiinnostusta koripalloa ja huippu-urheilua kohtaan sekä innokasta ja avointa mieltä tarttua vaihteleviin ja ajoittain myös nopeatempoisiin tehtäviin.

 

Tarjoamme harjoittelijalle näköalapaikan koripallon huipulle. Pääset osaksi ammattimaista ja tavoitteellista urheiluympäristöä ja saat arvokasta kokemusta tuleviin opintoihisi sekä työelämään. Mikäli tehtävästä heräsi kysyttävää, vastaamme mielellämme!

 

Hakemukset ja lisätiedot: jussi.syrjanen@topo.fi