ToPo Naiset kauden avauksessa voittoon!

1.10.2023

Kauden avausmatsi Kotkassa toi Munkkalaisille täyden pistepotin. ToPo vakuutti ja otti puolustavasta mestarista niskalenkin lukemin 59-90.

ToPo otti itselleen kuskin paikan ensimmäisellä puoliajalla. Varsinkin ottelun alku oli joukkueelta hyvä ja puoliajalla vieraiden johto oli kymmenen pistettä.

Kolmannen jakson päätteksi vierasjohto oli kuusi pistettä. Päätösjaksolla vieraat löivät vielä isomman vaihteen silmään ja jätti kotijoukkueen nollille viimeiset viisi minuuttia.

ToPo:sta viisi pelaajaa ylsi kaksinumeroiseen pistesaaliiseen. Carmen Tyson-Thomas teki helsinkiläisille 21 pistettä ja keräsi 11 levypalloa. Meri Kanerva heitti 18 pistettä, keräsi kahdeksan levypalloa ja jakoi viisi koriin johtanutta syöttöä. Meri palkittiin ottelussa lisäksi ToPon parhaana.