Tähtipaidat ottaa mittaa sarjakärjestä

23.11.2022

Torpan Pojat palaavat kotiareenalle lauantaina vastassaan sarjan ennakkosuosikki Loimaa Bisons. ToPo palasi edellisviikolla parin ottelun tappion jälkeen takaisin voitonkantaan kukistaessaan Raidersin vieraskentällä. Tähtipaidat jakavat sarjan kolmatta sijaa JBA:n kanssa takanaan viisi voittoa ja kaksi tappiota.

Biisonilauma Loimaalta on sarjan ehdoton ennakkosuosikki. Punaisten riveistä löytyy kolme ulkomaan vahvistusta sekä liuta kovia pelimiehiä kuten Makkonen, Latimer, Heinonen, Tahvanainen, Ahola, Syrjämäki.... Kaksi ensin mainittua ovat Munkkalaisillekin tuttuja korintekijöitä! Biisonit aloittivat kauden vaisusti, mutta kone on pikkuhiljaa lämmennyt ja viimeisissä otteluissa vastustajat ovat olleet vain vastaantulijoita. 

ToPon viime otteluiden pirtein esiintyjä on ehdottomasti Alvar Michelsen joka on noussut joukkueen pistelingoksi 18,8 pinnan keskiarvolla. Eldar Skamo ja Leo Nordberg puolestaan flirttailevat triplatuplalla pelistä toiseen ja parhaimmillaan joukkueen tekeminen onkin iloista syöttörumbaa, jossa heittäjävirtuoosit Sahlberg ja Wuorenjuuri kiittelevät kavereitaan takaperin juoksuissaan onnistuneiden kolkkien jälkeen. 

Tervetuloa seuraamaan divarin kärkikamppailua Töölön Kisahallille lauantaina 26.11. klo 18:00. 

Ottelussa myös anniskelutarjoilu by Freshtop.