PeKa nappasi sarjapisteet Munkassa

21.11.2021

Kotkan Peli-Karhut matkasi Helsinkiin ToPo:n vieraaksi. Jännittävien vaiheiden jälkeen pisteet matkasivat Kotkaan 87-81.

PeKa aloitti ottelun pirteämmin ja avausjakso merkittiin sen hyväksi 25-16. Toisella jaksolla peli tasoittui ja puoliajalle mentiin vieraiden kymmenen pisteen johdossa.

Kolmas jakso oli kuin toisinto ennen puoliaikaa nähdystä. Molemmille joukkueille kertyi onnistumisia tasatahtiin ja jakson päätteeksi ero kasvoi 11 pisteeseen.

Päätösjaksolla kotijoukkue viritteli kiriä, mutta ei kuitenkaan pystynyt kampeamaan itseään voittoon asti. Pisteet matkasivat Peli-Karhujen mukana Kotkaan 87-81.

- Heikko alku meiltä, ensimmäinen puoliaika oltiin kokonaisuudessaan aika pahasti perässä. Saatiin ihan hyvä heittopaikkoja luotua, ja viimeisellä jaksolla ne alkoivat osumaankin paremmin. Pyrin pelaamaan tänäänkin rohkeasti ja ottamaan ratkaisuja, ToPo:n Meri Kanerva sanoi.

Linda-Lotta Lehtoranta upotti 19 pistettä ja jakoi kuusi koriin johtanutta syöttöä. Häntä rikottiin yhdeksän kertaa. Zykera Rice säesti 18 pisteellä ja kuudella levypallolla. Taru Tuukkanen keräsi ToPo:lle tupla-tuplan 19 pisteellä ja 14 levypallolla.

- Kovatempoinen, intensiivinen matsi. Aika samaa kaavaa ottelu meni, eli meidän runin jälkeen, ToPo tuli aina vielä takaisin kuiskuttelemaan. Meiltä tuli hieman huolimattomia menetyksiä ja hävittiin levypallotkin, mutta onneksi saimme voiton kuitenkin kaivettua. ToPo pelasi kokonaisuudessaan aika kovaa minua vastaan, ja otin tänään myös aika paljon sitäkin myöten omia ratkaisuja. Hyvä voitto meille, Linda-Lotta Lehtoranta kertasi.