"OUUJEEEE" kaikuu ensi kaudellakin

28.6.2024

Elukalla on äärimmäisen pitkä historia ToPon kanssa. Kuva: Ville Vuorinen

Naisten joukkueen rintamalta kuuluu uutisia, jotka on syytä lukea kovaan ääneen: JUKKA "ELUKKA" HAARALA JATKAA JOUKKUEENJOHTAJANA! Elukka on henkilö, jonka varmasti jokainen naisten peleissä käynyt muistaa. Hänen raivokas kannustuksena ja erityisesti onnistumisten yhteydessä kaikuva OUJEEEE ovat asioita, jotka nostavat hymyn huulille.

 

Haarala on ehtinyt toimia #topofamilyssa naisten joukkueenjohtajan hommien lisäksi mm. seuran puheenjohtajana, miesten joukkueen huoltajana, Anselmi-maskottina ("Elukka"), isännöinyt ToPon VIP-tiloja ja ollut järjestämässä kymmeniä ToPo-päiviä ja muita tapahtumia. Kyseessä on siis todellinen ToPo-ikoni ja elävä legenda, joka valittiin seuran Hall of Fameen heti ensimmäisten joukossa vuonna 2016. Hall of Fame -valinnan määritelmäksi on kirjattu seuraavaa: "henkilö on edesauttanut merkittävällä henkilökohtaisella panoksellaan seuraa ja samalla jättänyt jälkensä ToPon historiaan". Kaiken tämän lisäksi Haarala sai ToPon 90-vuotisjuhlavuonna Opetus- ja kulttuuriministeriön ansiomitalin.

 

Koko seura, mutta erityisesti koko naisten joukkue taustaryhmineen on äärimmäisen onnellinen, että Haarala jatkaa joukkueenjohtajana. Kutsumme koko #topofamilyn huutamaan ensi kaudella kilpaa Kisahallille, kenen OUJEE kaikuu kaikista kovimpana?!