Nea Kuisma jatkaa ToPossa!

15.2.2021

ToPo Naiset on solminut vuoden jatkosopimuksen Nea Kuisman kanssa. Karhun Poikien kasvatti siirtyi täksi kaudeksi ToPoon Hyvinkään Pontevasta, ja hän on ollut isossa osassa joukkueen peliä tämän kauden aikana.

21-vuotias Kuisma on pelannut kauden aikana yli 28 minuuttia ottelua kohden, iskenyt 11,7 pistettä, napannut 5,4 levypalloa sekä syöttänyt 2,1 koria per ottelu.

Kuisma on tyytyväinen jatkosopimuksen varmistumisesta.

”Olen iloinen, että minulle tarjottiin jatkosopimusta ensikaudeksi, koska olen viihtynyt hyvin Topossa. Tällä kaudella olen pystynyt harjoittelemaan ja pelaamaan terveenä ja olen saanut enemmän vastuuta edellisiin kausiin verrattuna. Sitä kautta olen saanut uskallusta hyökkäyspäähän.”

Kuisma näkee hänellä olevan vielä runsaasti kehitettävää ja katsoo tulevaisuuteen positiivisin mielin.

”Minun pitää kehittyä vielä pelin kaikilla osa-alueilla, mutta erityisesti itselläni on parantamista levypallopelaamisessa molemmissa päissä kenttää. Pystyn varmasti myös monipuolistamaan hyökkäyspään pelaamistani.”

Jo viidettä kauttaan Korisliigassa pelaava Kuisma on ollut hyvin vakuuttunut, että jatkaminen ToPossa tukee hänen kehitystään myös jatkossa.

”Sopimusta oli helppo jatkaa, sillä täällä pystytään tarjoamaan hyvät ja monipuoliset harjoitusmahdollisuudet, ja sitä kautta pystyn kehittymään pelaajana. Lisäksi meiltä löytyy täällä myös erinomainen staffi.”


ToPon Naisten ottelut jatkuvat Naisten Korisliigassa tänään tiistaina klo 19:00, kun ToPo saa vieraakseen Tapiolan Hongan.