Naiset jatkaa voittokulkua, miehille tappio

14.10.2023

Miesten joukkue kohtasi perjantai-illassa Kipinä Basketin. Ottelu alkoi ToPon komennossa kun kotijoukkue pussitti kolmosia pohjaan Wuorenjuuren, Skamon ja Halmeen johdolla. Vieraat kuitenkin pysyi koko ajan mukana omilla huippusuorituksillaan. 

Kipinä sai tokalla puoliajalla ehkä juuri sen uuden kipinän ja tulivat ensin rinnalle ja sitten menivät menojaan. ToPon onnistui kuitenkin päästä vielä peliin mukaan mutta lopulta vierasjoukkue oli tänään vahvempi. 

ToPolra parhaana palkittiin kovaa raatanut Kalle Koponen ja vierailta vakuuttavia koreja ratkaisuhetkilä tehnyt Sami Mäntymaa. 

Naisten joukkue puolestaan pelasi vieraskentällä Urheassa kohdaten paikalliskamppailussa HBA:n. Kotijoukkue aloitti ottelun vahvasti ja pysyi ToPon matkassa aina ottelun puoliväliin asti. ToPon materiaali alkoi kuitenkin tulla esiin ja toisella puoliskolla tähtipaidat huristeli voittoon tehden ottelussa 100 pistettä. 

ToPon esitys oli tasapainoinen myös siltä kantilta että jokainen pelaaja pääsi pisteiden tekoon kiinni. Eniten pisteitä ottelussa teki IImarI Thomas 22 pistettä. 

Naisten matka jatkuu ensi viikolla kotikentällä lauantaina klo 17 Kisahallilla. Vastaan asettuu viime kauden pronssimitalisti Vimpelin Veto.