MU17 avoimet harjoitukset

3.5.2024

ToPo järjestää avoimet harjoitukset U17 (synt. 2008) ikäisille pojille. Harjoituksiin ovat tervetulleita kaikki hyvissä olosuhteissa tarjotusta laadukkaasta valmennuksesta kiinnostuneet.

Pojat pelasivat kuluvan kauden SM-sarjaa, valtakunnallista 1. divisioonaa sekä alueen 2. ja 3. divisioonia. Tulevalle kaudelle joukkueella on jo paikka U17 SM-sarjaan, jonka lisäksi ilmoittaudutaan tarvittavaan määrään aluesarjoja ja mahdollisesti U17 valtakunnalliseen 1. divisioonaan. Joukkueesta tullaan myös muodostamaan tarvittava määrä harjoitusryhmiä, joista kaikista vastaa alkavalla kaudella Arttu Äijälä. Valmennustiimiin kuuluu Artun ohella muita koripallovalmentajia ja fysiikkavalmentaja, joiden nimet julkaistaan myöhemmin.

Harjoitusryhmillä pystymme takaamaan, että jokaiselle löytyy ensi kaudella sopivan tasoinen harjoitteluympäristö. Olit siis kiinnostunut kovatasoisesta kilpakoriksesta tai rennommasta, mutta hyvin ohjatusta harjoittelusta, löydät varmasti itsellesi sopivan paikan. Tervetuloa!


U17 poikien avoimet harjoitukset

  • ma 6.5. klo 17.45-20.30 Pirkkolahalli (sisältää alkuinfon)
  • ke 8.5. klo 16-18.20 Pirkkolahalli

Avoimet harjoitukset alkavat maanantaina 6.5 infotilaisuudella. Harjoitukset sisältävät lisäksi niin laji- kuin fysiikkaharjoittelua. Näissä harjoituksissa treenataan ensi kauden tapaan. Haluamme tarjota Suomen parhaan harjoitusympäristön, jossa jokainen voi tavoitella omaa huippuaan koripalloilijana.

Ilmoittautuminen avoimiin harjoituksiin:

Arttu ”Pena” Äijälä, 045 136 7737, arttu.aijala#icloud.com