Miesten tie nousi pystyy välierissä

12.4.2024

Upeita otteluita ja suorituksia pelaajilta sekä huikeita katsojamääriä! Välieräsarja JBA:ta vastaan olisi mielellään jatkunut ihan tappiin saakka, mutta tällä kertaa JBA eteni finaaleihin voitoin 3-0.

Suuri kiitos koko ToPoFamily kuluneesta kaudesta! Kausi piti sisällään jänniä matseja niin Kisahallilla kuin Pirkkolassakin ja pääsimme näkemään sekä kannustamaan myös uusia pelaajia tähtipaidoissa kuten Rautasalo, Åvist, Laitinen, Mustola, Niemi ja Piipari. 

Jonkin sortin ennätystä voisi myös olettaa Torpan kirkkaimman tähden Eden saavuttaneen tällä kaudella. Peleistä irtosi nimittäin yhteensä seitsemän triplatuplaa ja mies oli ajoittain aivan pysäyttämätön. Myös Alvar Michelsen tehtaili kaudella uransa toistaiseksi kovimmat lukemat 17,2 pisteen keskiarvolla ja toimi samalla ensimmäistä kertaa tähtipaitojen kapteenina.

Suuri kiitos kauden mahdollistaneille yhteistyökumppaneillemme ja miesten joukkuetta seuranneille faneille sekä ToPon mahtaville junioreille jotka tuovat jokaiseen kotiotteluun valtavan energiansa kannustukseen sekä toimivat otteluissa puoliaikashown päätähtinä! :)

Nyt jatketaan naisten kannustamista ja miesten osalta otetaan hetki happea ennenkuin lähdetään rakentamaan uutta kautta.

#ToPoFamily

Kiitos yhteistyökumppaneillemme!