Meri Damoiseaux jatkaa ToPossa

3.6.2024

Meri pyöritti ToPon peliä kuluneella kaudella Wise Wordsin kummipelaajana. Kuva: Matti Maunula

Viikko käyntiin mukavilla uutisilla: Meri Damoiseaux on mukana ToPossa myös ensi kaudella!! ToPosta on löytynyt Merille toinen koti, ja alkava kausi onkin HyPon kasvatille jo viides tähtipaidoissa.

"⁠Olen viihtynyt ToPossa ja totta kai on kiva päästä pelaamaan osittain samojen pelaajien kanssa ensi kaudellakin.", Meri itse miettii jatkosopimuksensa synnystä.

Damoiseaux on yksi ToPon joukkueen eniten saavuttaneista pelaajista. Palkintokaapista löytyy jo HyPo-vuosilta Korisliiga-menestystä, joten tuoreimman mestaruuden jälkeen rivi on komea: kaksi mestaruutta, kaksi hopeaa, kolme pronssia sekä Suomen Cupista kulta ja hopea.

Mestaruus ToPon paidassa oli kuitenkin Merille ensimmäinen Stadissa.

"Suomen mestaruus oli meidän tavoite ja saavutettiin se, joten totta kai se tuntuu hyvältä!", takapelaajan paikalla viihtyvä Meri kertoo.

Työteliäänä harjoittelijana tunnetun Merin sopimus saa naisten joukkueen staffille hymyn huulille.

"Upeaa, että saimme Merin jatkamaan tähti-paidassa myös ensi kaudella! Takakentän taskuraketti tuo joukkueeseen sähäkkyyttä ja taistelutahtoa, joiden ansiosta hän onkin tärkeä palanen osana joukkueemme kotimaista runkoa.", naisten GM Saara Wahlgren kommentoi tuoreinta pelaajasopimusta.
 

Helteiden lämmittämässä Kisiksessä harjoittelun pariin jo palannut Damoiseaux on suunnannut katseen jo eteenpäin. Ensi kaudella joukkueessa on vierellä monia tuttuja pelureita, mutta valmentajan paikalta löytyy uusi mies. Tavoitteet ovat silti edelleen korkealla.

"Odotan, että pystytään kilpailemaan ensi kaudellakin joukkueena. Odotan myös innolla uusia juttuja, joita Arttu varmasti tuo pelaamiseen ja joukkueeseemme.", Meri ennakoi tulevaa kautta.


Upeaa Meri, että jatkat mukana #topofamilyssä! 💙💛