Magdalene Agyei on mukana myös ensi kaudella

22.5.2024

Kuva: Ville Vuorinen

OOOUUUJEE! Modi on mukana myös ensi kaudella!!

ToPon riveissä viisi edellistä kautta esiintynyt Magdalene Agyei on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Näin hän aloittaa jo kuudennen kautensa ToPon mukana. Ensimmäistä aikuisten Suomen mestaruuttaan ToPossa tänä keväänä juhlinut Modi on pelaaja, jonka jokainen haluaisi joukkueeseensa. Vastikään Susiladiesin kesän 20 pelaajan rinkiin valittu Magdalene tunnetaan urheilullisten ajojensa lisäksi äärimmäisen kovana puolustuspelaajana. Hän hiljensi kultajahdin aikana illasta toiseen vastustajan parhaat amerikkalaisvahvistukset. Kauden 21-22 päätteeksi Magdalene palkittiinkin koko sarjan parhaana puolustajana, ties vaikka tulevan viikonlopun gaalassa olisi samainen tunnustus taas uudestaan luvassa.

ToPon naisten GM Saara Wahlgren näkee, että Magdalenen jatkosopimus jo tässä kohtaa kevättä antaa hyvän pohjan, jonka päälle rakentaa muita palasia joukkueeseen.

"Upea juttu meille, että Magdalene jatkaa ToPon paidassa myös ensi kaudella! Hän on ehdoton puolustuksen lukko sekä liigan yksi urheilullisimmista pelaajista ja tulee varmasti kehittymään entisestään. Tästä on hyvä jatkaa joukkueen kasaamista puolustaaksemme mestaruutta!", Wahlgren iloitsee.

 

Mutta mitä ajattelee tässä kohtaa kevättä puolustava Suomen mestari menneestä kaudesta?

"Vieläkin vaikee uskoo, että saavutettiin kauden alussa asetettu tavote ja oikeesti voidaan sanoa, että ollaan Suomen mestareita! Fiilis on uskomaton, mutta kuitenkin hieno. Tultiin koko joukkue kauteen valmiina ja tiedettiin, että viime kaudelta jäi se hopeamitali vaivaamaan niin tehtiin kovaa duunia saavuttaaksemme tän mestaruuden, ja nyt tuntuu erittäin palkitsevalta tää saavutus!", Magdalene kuvailee tunnelmiaan kevään ja kuluneen kauden ajalta.

 

Keväällä Helsingin Sanomien haastattelussa saimme lukea Modin perheestä ja sieltä kumpuavasta korkeasta työmoraalistaan. Sarjan eliittiin kuuluva laitapelaaja lupaileekin saman jatkuvan myös alkavalla kaudella.

"ToPo on aina ollut mulle lähellä sydäntä ja oon tosi iloinen, että saatiin järjestettyä asiat niin, että se mahdollisti mun jatkon ToPossa. Oon päässyt kasvaa pelaajana paljon ToPossa ja sitä odotan myös tulevalla kaudella. Oon innoissani tulevaan ja tekemään töitä taas hyvän organisaation sekä uuden valmentajan Artun kanssa.", Magdalene sanoo.

 

Alkavalla kaudella saamme Magdalenen mukaan ToPon juniorijoukkueiden valmennukseen. Myös tästä hän on innoissaan, ja lupaakin tukea #topofamilyn lapsia ja nuoria parhaansa mukaan eteenpäin urallaan!

Hienoa, että olet Modi mukana!!