Magdalene Agyei energisenä uuteen kauteen

25.8.2023

Magdalene Agyei on viihtynyt ToPossa jo monta kautta. Kuva: Ville Vuorinen

Viikonloppuun lähdetään upeilla uutisilla – Magdalene Agyei jatkaa ToPossa jo viidennelle kaudelleen! Modi on ollut tärkeä osa naisten joukkueen menestyksekästä taivalta, joten on ilouutinen, että näemme hänet ToPon paidassa myös alkavalla kaudella.

 

Magdalene on ollut kesän mittaan tuttuun tapaan mukana naisten harjoitusvahvuudessa.

”Kesä on mennyt hyvin, tämän kesän oon päässyt tekemään paljon töitä ja sen lisäksi treeniä koriksen kanssa.”, Magdalene kertoo.

 

Erityisesti puolustuspään lukkona tunnettu Agyei on ehtinyt voittaa urallaan ToPon toissakauden Cup-hopean ja Korisliigan pronssin lisäksi U19 tyttöjen SM-kultaa ja SM-hopeaa. Viime kausi naisten kanssa täytti mitalikaappia kuitenkin aivan uudella tapaa.

”Viime kausi oli tosi saavutuksellisesti hyvä ToPolle, mutta erityisesti mulla jäi mieleen minkälainen joukkue meillä oli kasassa. Kiva jatkaa ToPossa, kun on melkein sama porukka kasassa.”, Magdalene muistelee.

 

Joukkue on ehtinyt harjoitella uuden valmentajan alaisuudessa nyt muutaman viikon, joten Sandra alkaa tulla tutuksi joukkueelle ja hän on solahtanut hyvin joukkoon.

”Onhan se tosi menetys, kun Nikon kanssa yhteistyö ei jatku, hän oli tosi iso osa meidän menestystä viime kaudella. Sandra on minusta kuitenkin tosi hyvä valmentaja ja lyhyessä ajassa tullut hyvin yhteen meidän kanssa, todella hyvä lisäys tiimiin.”, Magdalene hymyilee.

 

GM Syrjänen on rakentanut naisiin tällekin kaudelle hyvän palapelin, jossa Modin rooli tulee olemaan tärkeä.

”Magdalene on sarjan atleettisin pelaaja ja paras puolustaja. Helpottaa paljon valmennusta, kun vastustajan parhaan pelaajan voi antaa Magdalenen pysäytettäväksi jokaisessa ottelussa.”, Syrjänen kertoo.

 

Kausikortit kultajahtiin on nyt myynnissä, joten kannattaa varata tässä kohtaa jo paikkansa Kisiksen lehtereille. Modi lupailee alkavan kauden koriksen olevan viihdyttävää.

”Ollaan kaikki samalla sivulla ja Kisiksellä tullaan näkemään energinen ja motivoitunut joukkue!”