LAUANTAI TUPLA!

11.11.2022

Naiset ja miehet pyrkivät takaisin voittojen tielle lauantaina 12.11. kun Kisahallissa pelataan tuplakotiottelut. Naisilla vastassa Pyrintö klo 15 ja Miehet ottavat mittaa Huimasta klo 18.

Naisten Korisliigassa on ensimmäisen kierroksen viimeiset ottelut mikä tarkoittaa sitä että lauantaipelien jälkeen muodostuu Suomen Cupin ranking. Suomen Cuppiin yltää runkosarjan kahdeksan parasta ja ToPo majailee sarjan toisella sijalla, edellään vain PeKa. Mikäli ToPo lauantaina ottaa kaksi sarjapistettä sijoittuu ToPo varmuudella runkosarjan toiselle sijalle jolloin Cupin varaustilaisuudessa on Munkkalaisilla toinen varausvuoro. Sijoille 1-4 päätyneet joukkueet pääsevät siis varaamaan Suomen Cupin ensimmäisen kierroksen vastustajansa sijoille 5-8 päätyneistä joukkueista.

ToPon niskaan hengittää EBT jolla on saman verran voittoja ja tappioita mutta mikäli joukkueet päätyvät tasapisteisiin on Topo edellä Meri Damoiseauxin haamuheiton turvin. ToPolla on vielä laiha mahdollisuus myös kärkipaikkaan, mutta se edellyttää HBA:n voittoa perjantai-illan kamppailussaan PeKaa vastaan.

ToPon Miehet joutuivat antamaan sarjan kärkipaikan naisten tavoin edellisen ottelun tappion myötä. Viime perjantaina miesten joukkue kärsi kauden ensimmäisen tappion Pyrinnölle, joka siirtyi nyt ainoana tappiottomana jokkueena sarjan kärkeen. Miesten tähtipaidat saivat viikolla iloisen uutisen kun joukkueen vahvuuteen liittyi paluumuuttaja ja seuran kasvatti Karl Engelvuori. Kalle tekee kauden debyyttinsä lauantain kotiottelussa Äänekosken Huimaa vastaan. Huimalla on kasassa yksi voitto neljästä ottelusta, mutta kahden jenkin omaava joukkue on vaarallinen ketä tahansa vastustajaa vastaan.

Tervetuloa seuraamaan tuplaotteluita Kisahallille! Tuplapeleissä on mahdollista lunastaa myös tuplalippu 15 euron hintaan jolla pääsee katsomaan molemmat matsit!

Naisten Korisliiga sarjataulukko

Miesten 1A-divisioona sarjataulukko

Kuva: KT
Kuva: KT