Kuukauden ToPolainen: Pia Kangasmäki

5.1.2023

Kuva: Samira Lee

ToPon 90-juhlavuonna palkittiin jokaisessa kuussa ansioitunut ToPolainen. 

Pia Kangasmäki on oikeutetusti valinta juhlavuoden viimeiseksi kuukauden ToPolaiseksi. Pia on tehnyt seuran eteen paljon jo vuosia, mutta erityisesti juhlavuoden järjestelyissä hän oli kantava voima. Me ToPolaiset pääsimme aloittamaan lokakuun mieleenpainuvilla juhlilla Kalastajatorpalla. Upeat juhlat vaativat valtavasti järjestelyitä. Niiden takaa löytyy monen hienon ihmisen kädenjälki, mutta kaikkein eniten Pian. Nöyrä kiitos siis siitä!

Juhlavuoden järjestelyiden ohella Pia on jo useamman vuoden valmentanut ToPossa. Tällä kaudella hän valmentaa 2013 syntyneitä tyttöjä. Pian oma lapsi pelaa 2012 syntyneissä tytöissä ja asuinpaikka löytyy Klaukkalasta, joten tässä hieman esimerkkiä, kuinka pelkästään ToPon vuoksi kannattaa tosiaan istua autonkin ratissa! Valmentajana tämä kuukauden ToPolainen on välittävä ja kehittävä, joten myös treenisalissa nuoret tähtipaidat pääsevät hyviin käsiin. Laadukkaan harjoittelun lisäksi Pia järjestää yhdessä joukkueen muiden taustavoimien kanssa tytöille myös salin ulkopuolella ohjelmaa, joka hitsaa tyttöjä entistä tiiviimmäksi joukkueeksi.

Pia, olet nähnyt valtavasti vaivaa niin omien joukkueidesi kuin seurankin eteen, joten nyt on aika itse päästä nauttimaan ja irtautua hetkeksi arjesta Namina Spa -luksushoidossa!

Onnittelut Pia valinnasta kuukauden ToPolaiseksi, kiitämme kaikesta työstäsi seuran hyväksi! Erityisesti kiitämme ToPo 90 -juhlavuoden panoksestasi, ilman sinua vuosi ei olisi ollut samanlainen!