Kuukauden ToPolainen: Noora Lakaniemi

9.11.2022

ToPon 90-juhlavuonna palkitaan jokaisessa kuussa ansioitunut ToPolainen. 

Lokakuun kuukauden ToPolainen Noora Lakaniemi on jo vuosia toiminut tärkeänä palana ToPon toimintaa. Noora saapui aikanaan ToPoon pelaajaksi, ja peliura jatkuikin aina viime kauteen asti naisten 1. divisioonassa. Matkan varrella kaulaan on ripustettu mm. U19 tyttöjen Suomen mestaruus ToPossa sekä useita muita junioreiden ja aikuisten mitaleita Äänekosken Huimassa ja kasvattajaseurassa Wartti Basketissa. Pelaamisen ohessa Nooran valmennuksesta ovat päässeet nauttimaan viime vuosina 2010 ja 2011 syntyneet tytöt, ja tällä kaudella valmennusvastuu on laajentunut myös U16 tyttöihin.

Valmentajana Noora pyrkii jatkuvasti kehittymään ja viemään joukkueidensa toimintaa eteenpäin. Hänen valmennustyyliinsä kuuluu sopivassa määrin tiukkaa pedagogiikkaa ja pelaajista välittävää kasvatusta, oman peliuran lajiosaamiseen yhdistettynä. Siviilissä Noora on valmistumaisillaan kasvatustieteen maisteriksi ja hän onkin osalle ToPolaisista tuttu näky myös Pohjois-Haagan yhteiskoulun opettajakunnassa. Tämän myötä Pirkkolasta onkin tullut kuukauden ToPolaiselle kuin toinen koti.

Noora, olet tehnyt kovasti töitä niin omien joukkueidesi kuin seurankin eteen, joten nyt on aika itse päästä nauttimaan hemmottelusta ja irtautua hetkeksi arjesta Namina Spa -luksushoidossa!

Onnittelut Noora valinnasta kuukauden ToPolaiseksi, kiitämme panoksestasi seuran toimintaan!