Kuukauden ToPolainen: Kikka Nordberg

15.12.2022

ToPon 90-juhlavuonna palkitaan jokaisessa kuussa ansioitunut ToPolainen. 

Marraskuun kuukauden ToPolainen Kikka Nordberg on jo vuosia toiminut tärkeänä palana ToPon junioreiden toimintaa. Kikka valmentaa sekä U17 että -09 tyttöjä ja jakaa mittavan peliuransa oppeja eteenpäin junioreille. Siviilissä tämä sydämellään työtä tekevä ToPolainen tekee pitkiä päiviä myynnin ja markkinoinnin parissa, mutta sen lisäksi virtaa löytyy illasta ja viikonlopusta toiseen myös treeni- ja pelisaleihin. Kikan kaikki kolme lasta pelaavat ToPossa.

Valmentajana Kikka tekee kovasti töitä sen eteen, että joukkueiden jokaisella tytöllä on mahdollisuudet tavoitella omaa huippuaan koripalloilijana. Kikka osallistuu niin valmennuksen suunnitteluun kuin myös päivittäiseen treenivalmennukseen määrätietoisesti. Hän näkee nykyhetken lisäksi myös laajemman kuvan toiminnassa. Laadun ohella hän huolehtii siitä, että joukkueessa pysyy hyvä henki ja pelaajien into korikseen säilyy. Eräs Kikan pelaaja onkin kuvannut hänen valmentamisensa olevan "raivokasta, mutta täynnä rakkautta". Hän kehittää myös itseään valmentajana ja valmistui juuri Koripalloliiton II-tason koulutuksesta.

Kikka, olet nähnyt valtavasti vaivaa niin omien joukkueidesi kuin seurankin eteen, joten nyt on aika itse päästä nauttimaan ja irtautua hetkeksi arjesta Helsingin Kahvipaahtimon artesaanikahvilla!

Onnittelut Kikka valinnasta kuukauden ToPolaiseksi, kiitämme panoksestasi seuran toimintaan! Lämpimät onnittelut koko #topofamilyn puolesta myös marraskuun merkkipäivän johdosta!