Kuukauden hyväntuulisin ToPolainen: Martta Young

1.3.2024

ToPon uusi pääyhteistyökumppani Oomi palkitsee kuukausittain yhdessä Namina Span kanssa Kuukauden Hyväntuulisimman ToPolaisen.

Kuukauden Hyväntuulisimman ToPolaisen palkinnolla haluamme nostaa esiin positiivista ToPo-henkeä huokuvia henkilöitä, jotka välittävät ympärillään olevista muista ToPo-familyn jäsenistä ja Oomin arvojen mukaisesti osoittavat, kuinka yhdessä olemme enemmän!

Helmikuun kuukauden hyväntuulisin ToPolainen on Martta Young. Martta pelaa seuran vanhimmissa tyttöjunioreissa valtakunnallisia sarjoja, jonka lisäksi hän on valmis laittamaan omaa aikaansa myös valmennukseen. Aikaa korissalissa tuleekin vietettyä reilusti - helmikuussa tapahtumia omat treenit ja valmennukset yhteen laskettuna kertyi saman verran kuin osalla seuran päätoimisista valmentajista! Martta on toiminnassaan aina positiivinen ja hyvällä tuulella. Hän hoitaa asian kuin asian luotettavasti ja esimerkillisesti.

Palkintona Martta pääsee hetkeksi hemmottelemaan itseään kiireisen kevään keskellä luksushoidolla ”Nana’s Foot Spa”. Lahjakortti toimitetaan henkilökohtaisesti. Paljon onnea Martta ja kiitos, kun olet mukana levittämässä hyvää tuulta ympärillesi!