Kuukauden hyväntuulinen ToPolainen: Saara Wahlgren

6.5.2024

Naisten joukkue vapun mestaruuskulkueessa. Saara edessä oikealla.

ToPon kanssa kuluvana keväänä aloittanut pääyhteistyökumppani Oomi palkitsee kuukausittain yhdessä Namina Span kanssa Kuukauden Hyväntuulisimman ToPolaisen.

Kuukauden Hyväntuulisimman ToPolaisen palkinnolla haluamme nostaa esiin positiivista ToPo-henkeä huokuvia henkilöitä, jotka välittävät ympärillään olevista muista ToPo-familyn jäsenistä ja Oomin arvojen mukaisesti osoittavat, kuinka yhdessä olemme enemmän!

Huhtikuun kuukauden hyväntuulisin ToPolainen on Saara Wahlgren. ToPossa aiemmin myös pelaajana esiintynyt Saara liittyi mukaan ToPon työntekijäkaartiin syksyllä, ja on ollut ensimmäisestä päivästään alkaen huikea lisä joukkoomme. Kauden aikana Saara on vastannut edustusjoukkueiden ottelutapahtumista sekä pyörittänyt Torppa Shopia.

Naisten mestaruuteen päättyneen kevään aikana hän uurasti läpi huhtikuun pitkiä päiviä varmistaen ottelutapahtumien olevan juuri niin arvokkaita kuin kultajahtiin kuuluu. Tavallisten tapahtumajärjestämisen tehtävien ohella Saara järjesti vielä kutsuvieraille omaa VIP-loungea, kuulutti ottelut ja poistui pelin jälkeen hallilta viimeisten joukossa. Mestaruuden lopulta ratkettua pelaajat ovat saaneet keskittyä juhlimaan upeaa saavutustaan, kun juhlat on järjestetty viimeisen päälle ammattimaisesti yksityiskohdatkin huomioiden. Vaikka kevät on varmasti ollut kiireinen, kuukauden hyväntuulisimman ToPolaisen tekemisestä tätä ei ole huomannut - asia kuin asia on hoitunut aurinkoisen iloisesti ja ympärillä olevia ihmisiä jokaisen työpanoksesta kiitellen. Tämä on aitoa ToPo-henkeä!

Palkintona Saara pääsee hetkeksi hemmottelemaan itseään kevään keskellä Namina Span luksushoidolla ”Nana’s Foot Spa”. Lahjakortti toimitetaan henkilökohtaisesti. Paljon onnea Saara ja kiitos, kun olet mukana levittämässä hyvää tuulta ympärillesi!