Kultajahti-kausikortit myynnissä elokuun ajan

2.8.2023

Naiset juhlivat keväällä ToPolle historiallista Suomen Cupin mestaruutta. Kuva: Ville Vuorinen

Uusi kausi lähestyy kovaa vauhtia, joten nyt on aika laittaa käyntiin kausikorttimyynti. Elokuun ajan käynnissä "Kultajahti"-kampanja, jonka aikana saat hankittua oman kausarisi alennetuin hinnoin!

ToPon naiset esiintyivät viime kaudella upeasti, ja tekivät siinä sivussa seurahistoriaa voittamalla Suomen Cupin mestaruuden ja Korisliigassa hopeiset mitalit. Molemmat olivat ToPolle ensimmäiset.

Naisten joukkue rakentuu kovaa vauhtia ja seuraavan kahden viikon aikana naisten joukkueesta on jo selvillä kymmenen sopimuspelaajaa. Tässä kohtaa voi jo sanoa, että faneilla on lupa odottaa jännittäviä pelejä niin Cupin kuin Liigankin puolella. Viime kevään finaalit ja täysi Kisahalli oli upea kokemus. Alkavallakin kaudella menestykseen on kaikki mahdollisuudet, joten Kultajahti on käynnistymässä!

Miesten joukkueen matka katkesi keväällä Korisliigaan nousseen Biisoneiden kanssa ratkaisevassa viidennessä ottelussa. Divarin playoff-keväässä ToPo on tuttu nimi eikä alkavallakaan kaudella ole syytä odottaa muuta. Julkaistuista sopimuksista löytyy tuttuja nimiä, joista moni on jo saanut kokemusta joko divarin tai jopa liigan playoffeista. ToPon miehet lähtevätkin kauteen varmasti nälkäisinä, finaaleissa olisi kiva olla taas mukana!

Tule mukaan Kultajahtiin ostamalla kausikortti - saat sen elokuun ajan alennettuun hintaan! Samalla kausarilla näet sekä miesten että naisten huippupelit Kisiksellä!

KULTAJAHTI-KAUSIKORTIT

49€    Lasten ja nuorten (7-17v.) sekä opiskeiljoiden kausikortti - KOODILLA "KULTAJAHTIJR" (norm. 69€)

79€    Season Pass - KOODILLA "KULTAJAHTI" (norm. 109€)

224€  VIP-member - KOODILLA "VIPKULTAJAHTI" (norm. 259€)

VIP-kausikortilla näet myös kaikki playoff-ottelut!
 

Kultajahti-kausikortit myynnissä vain elokuun ajan!