KULTAJAHDIN VIIMEINEN NÄYTÖS

15.4.2024

Naisten joukkueen kausi Korisliigassa lanseerattiin kultajahtina heti kesällä, kun kausareiden myynti käynnistyi. Jahti on edennyt tähän mennessä hyvässä tahdissa. Puolivälierissä kaatui HBA, välierissä kaatui Kouvottaret. Nyt on aika viimeiselle näytökselle. On aika revanssille. ToPo ja Peli-Karhut kohtaavat viime kauden finaaleiden uusinnassa toisensa. Finaalit käynnistyvät keskiviikkona Kisahallissa.

Peli-Karhujen tie finaaleihin ei ole montaa tappiota pudotuspelivaiheessa vaatinut. Puolivälierävaiheessa Vimpeli onnistui yllättämään hallitsevan mestarin kertaalleen, ja välierävaiheessa FoA otti yhden kotivoiton. PeKa on kuitenkin vahvistunut kauden aikana jatkuvasti. Tammikuussa loukkaantuneita kovia kotimaisia pelaajia korvaamaan otettiin yksi kovan luokan amerikkalaisvahvistus lisää. Tässä kohtaa kevättä kuitenkin kokoonpano on täydessä mitassaan, ja hyvien jenkkien lisäksi mukana on monta maajoukkuetason pelaajaa, kuten Vehka-aho ja Pirttinen.

ToPon naiset ovat esittäneet läpi kauden viihdyttävää ja vauhdikasta koripalloa. IImar'I on omien sanojensa mukaan kohdannut pelistä toiseen erilaisia "hulluja puolustuksia", joilla häntä on yritetty pysäyttää. Carmen on repinyt, raastanut ja taistellut irtopalloja, unohtamatta ilmiömäistä kykyä scorata tilanteista, joissa moni muu ei näe edes korirautaa saatikka koripalloa. Kaikki tämä villeillä tuuletuksilla höystettynä. Taru otti jo kauden alussa ansaitusti paikkansa joukkueen kapteenina, ja on siitä lähtien johdattanut joukkojaan voitosta toiseen. Tätä trioa säestää Magdalene, kaksi Meriä, Ebba, Annika, Anna ja Ida, joten on sanomattakin selvää, että viimeinen näytös on tänä vuonna tarkoitus päättää kultajuhliin.

Koris on parasta paikan päällä. Viime vuoden finaaleiden ainoassa kotiottelussa Kisahalli oli tupaten täynnä ja tunnelmaa oli enemmän kuin kotimaisissa palloilusarjoissa missään muualla. Osta lippusi ennakkoon, niin vältät ruuhkat ja pääset todistamaan viimeistä näytöstä Kisahallin lehtereille.


FINAALI-INFO

Otteluajat ja -paikat:

  • ke 17.4. klo 18.30 Kisahalli
  • su 21.4. klo 17.00 Steveco Areena
  • ti 23.4. klo 18.30 Kisahalli

* tarvittaessa: pe 26.4. klo 18.30 Steveco Areena
* tarvittaessa: su 28.4. klo 17.00 Kisahalli

Lipunmyynti:

ToPon kotiotteluiden liput ostat kätevimmin ennakkoon Torppa Shopista. Näin vältät lipunmyynnissä jonottamisen pelipaikalle saapuessasi.

Lippujen hinnat:

30€  D/E/F -katsomopaikat

18€  A/B/C -katsomopaikat - Aikuisten lippu

12€  A/B/C -katsomopaikat - Alennusryhmät (7-17v./opiskelijat/eläkeläiset)

50€  VIP-lippu (sis. varatut paikat e-katsomosta ja väliaikatarjoilu)

Alle kouluikäiset ja ToPon juniorit ilmaiseksi!

Katsomokartta lippukategorioista alla.


Finaalit ratkeavat kolmeen voittoon. Mestaruus on siis selvillä sunnuntaihin 28.4. mennessä.

Miten pääsee Kotkaan kannustamaan? Viime vuoden tapaan Kotkaan on suunnitteilla Munkkiniemestä fanibussi. Tästä tulossa lisää infoa lähipäivinä, seuraa siis ToPon somea ja nettisivuja!