Koronarajoitusten vaikutukset ToPon toimintaan

28.2.2021

Selvästi huonontuneen koronatilanteen vuoksi Suomen valtioneuvosto, alueellinen hallintovirasto(AVI) sekä pääkaupukiseudun koronakoordinaatioryhmä ovat asettaneet uudet tiukat rajoitukset lasten ja nuorten harrastustoimintaan 31.3.2020 asti. Seuramme mukauttaa harjoitustoimintaansa saatujen ohjeistusten mukaan maanantaista 1.3.2021 alkaen. 


2009 ja sitä myöhemmin syntyneet pelaajat

2009-syntyneet ja sitä nuoremmat saavat jatkaa harjoittelua sisätiloissa. Harjoittelussa noudatetaan tarkennettuja ohjeistuksia painopisteen pysyessä yksilöharjoittelussa. Harjoitusaikoihin ja paikkoihin saattaa kuitenkin tulla muutoksia johtuen mahdollisista salivuoroperuutuksista. Tiedotamme joukkueita joukkuejohdon kautta muuttuneista harjoituspaikoista- tai ajoista sekä turvallisista harjoitteluohjeista.  


2008 ja sitä aiemmin syntyneet junioripelaajat

2008-syntyneet ja sitä vanhempien juniorijoukkueiden sisäharjoittelu keskeytyy maanantaina 1.3.2021. Vielä ei ole täyttä selvyyttä ulkoharjoittelun sallimisesta kontaktittomasti. Kartoitamme myös tämän mahdollisuutta ja tiedotamme harjoittelusuunnitelmista näiden joukkueiden omissa viestintäkanavissa tiistai-iltaan mennessä.


Aikuiset ja edustusjoukkueet

Aikuisharrastetoiminta pysyy keskeytyneenä 31.3. asti. Naisten ja miesten edustusjoukkueet jatkavat harjoittelua sekä pelaamista jo aiemmin annettujen ohjeistusten mukaan. 


Sarjatoiminta

Koripalloliitto on ilmoittanut siirtävänsä aiemmin annettuja pelirajoituksia 31.3.2021 asti. Tästä johtuen myöskään eteläisen alueen aluefinaaleita ei järjestetä toukokuussa 2021 vaan viikonloput vapautuvat mahdollisesti siirrettävien otteluiden käyttöön. Lisätietoja voi lukea Koripalloliiton omilta sivuilta. 


Seuramme johto haluaa kiittää kaikkia osapuolia pitkämielisyydestä ja jaksamisesta näinä haastavina aikoina. Pyrimme omalta osaltamme turvaamaan laadukkaan ja monipuolisen liikuntaharrastuksen kaikille jäsenillemme nyt ja jatkossa koronasta aiheutuvista haasteista huolimatta.


Terveisin,

ToPon toimisto