Kausikortit 2022-2023 nyt myynnissä

22.6.2022

ToPon edustusjoukkueet ovat kääntäneet katseensa tulevaan kauteen, jossa tähtipaidat viihdyttävät yleisöä jälleen Naisten Korisliigassa, Miesten 1A-divisioonassa sekä Naisten 1-divisioonassa. 

Edelliskaudella naisten joukkue ylsi kahteen mitaliin kun plakkariin tarttui korisliigasta pronssia ja Suomen Cupista hopeaa. Miesten joukkue puolestaan saavutti jo toista vuotta putkeen hopeaa kovassa 1A-divisioonassa. Naisten 1-divisioonassa ToPo II nappasi taasen jo toista vuotta putkeen sen kirkkaimman mitalin, mutta joukkue luonnollisesti jatkaa 1-divisioonassa kun liigassa seuran edustus jo löytyykin.

Tulevalla kaudella joukkueet pelaavat ottelunsa legendaarisella Töölön Kisahallilla, joten seuran pääsarjan ottelut tavoittavat nyt lokaation puolesta laajemman kohdeyleisön. Kisahallin potentiaalista saatiinkin maistiaisia edelliskaudella kun pääkaupunkiseudun korisyleisö nosti tunnelman läpi katosta miesten finaalipeleissä. Kisahallin puitteet tarjoavat myös paremman mahdollisuuden tarjota oheistoimintaa yleisölle mm. VIP-tarjoilun, juniorien peli-/leikkialueen ja aikuisten anniskelualueen osalta.

Kausikortit löytyvät seuran verkkokaupasta Torppa Shopista!

Kuva: Samira Lee
Kuva: Samira Lee