Junioreiden kuvaukset järjestettiin Huudissa

28.10.2021

Toista vuotta peräkkäin toteutetut juniorien kuvaukset sujuivat mallikkaasti seuran yhteistyökumppanin Huudin tiloissa. Kiitokset kuuluu myös Kuvaverkolle jonka asiantuntevat kuvaajat opastivat junnuja kuviin rautaisella ammattitaidolla. Unohtaa ei sovi tietysti myöskään Leaa joka jälleen teki suuren työn kuvauksien organisoimisessa järjestäen koodit ja laput kuntoon jokaiselle 417 kuvattavalle juniorille.

Siis mitä, joo 417 junioria ilmoittautui kuvaukseen! Tämä on ilahduttava lukema junioreita seurassa varsinkin näin korona-aikojen myllerrysten jälkihöyryissä. Kuvauksiin saapui lopunviimein hitusen vajaa 400 lasta ja lukuisia vanhempiakin pääsi sneak peakille miltä Huudin tilat näyttää ilta-aikaan. Samalla sopii suositella myös Huudin aivan maagista lounastarjoilua. Garam & Vermiglio -ravintololoiden kokkien laatima buffatarjoilu on päivästä toiseen vailla vertaa ja on avoinna arkisin klo 11-13:30.

Valtava kiitos tilojen järjestämisestä Huudille, jossa löytyy nykyisin paitsi toimistotiloja sekä erinomainen lounasravintola, niin uutuutena myös toimistohotelli, josta voi myös vuokrata yhden huoneen tai työpisteen. Ota yhteys Jussi Niemi-Aroon jos Huudin tilat kiinnostavat sinua tai yritystäsi!

Huudi

Jussi Niemi-Aro, Kiinteistöpäällikkö

Puh. +358 45 233 2881, jussi.niemi-aro@niemco.fi


KIITOS KAIKILLE JUNIOREILLE JA VANHEMMILLE KUVAUKSISTA!