Halila ja Holopainen jatkavat ToPossa

21.5.2024

Mikko Halila ja Tuomo Holopainen ovat tehneet kahden vuoden jatkosopimukset ToPon kanssa. Mikko vastaa alkavalla kaudella 2012 syntyneiden poikien ja minipoikien toiminnasta. Tuomo puolestaan toimii päävalmentajana 2009-2012 syntyneiden tyttöjen ikäluokissa, joiden ohella hän liittyy naisten edustusjoukkueen apuvalmentajaksi. Molempien sopimuksiin sisältyy myös toimistotehtäviä: Mikolla vastuut keskittyvät kouluyhteistyöhön ja sosiaaliseen mediaan, Tuomolla puolestaan viestintään ja laskutukseen.

Vuoden juniorivalmentajana palkittu Halila on syntyjään ToPolainen, joten hänelle seura ja pitkät perinteet ovat lähellä sydäntä.

"Ilo jatkaa kasvattajaseurassani päätoimisena työntekijänä mielekkäässä työilmapiirissä vanhojen ja uusien kasvojen kanssa. Mielenkiinnolla aloittamaan uusia projekteja.", toteaa Mikko.

 

Kaksi vuotta sitten ToPoon saapunut Holopainen puolestaan on tyytyväinen siihen, että saa jatkaa töitä Suomen kolmanneksi suurimman seuran väreissä.

"Ensimmäiset kaudet ToPossa ovat olleet hienoja. Olen oppinut koriksesta paljon, tutustunut moneen mukavaan ihmiseen ja ennen kaikkea päässyt valmentamaan kunnianhimoisia ja ahkeria junioreita. Olin iloinen siitä, että ToPo halusi tarjota jatkoa tästä eteenpäinkin..", Tuomo kuvailee tunnelmiaan.

 

Seuran toiminnanjohtaja Jomi Suhonen on mielissään siitä, että sai lukittua tiimiinsä kaksi tärkeää palasta.

"Mikko ja Tuomo ovat seuralle todella merkittävässä roolissa niin valmennustoiminnassa kuin seuran päivittäisten asioiden pyörittämisessä. Molemmat ovat vuosi vuodelta kehittyneet valmentajina ja samalla vieneet ahkerasti myös seuran toimintaa parempaan suuntaan. Olen äärimmäisen iloinen, että saamme työntekijöihin jatkuvuuutta ja molemmat ovat sitoutuneet ToPoon myös seuraaviksi vuosiksi."

 

Upeaa, että olette Mikko ja Tuomo osana #topofamilyä myös seuraavat kaudet!