HAE VALMENTAMAAN KAUDELLE 2021-2022

29.4.2021

  • Haemme seuran joukkueisiin vastuuvalmentajan sekä apuvalmentajan tehtäviin motivoituneita valmentajia. Vastuuvalmentajilta odotamme hyvää lajituntemista ja -osaamista sekä aikaisempaa valmennuskokemusta. Apuvalmentajilta odotamme kiinnostusta lajia kohtaan sekä liikunnallisuutta. Aiempi pelaajatausta tai valmennuskokemus katsotaan eduksi.
  • Etsimme lisäksi harrastejoukkueisiin positiivisia ja innostavia koripallosta kiinnostuneita valmentajia. Otamme mielellämme mukaan niin valmennuskokemusta omaavia kuin vasta aloittelevia liikunnallisia valmentajia. Aiempi oma pelaajatausta palloilulajeissa katsotaan eduksi.

Oma-aloitteisuus, yhteistyökyvyt ja positiivinen asenne sekä halu sitoutua ja kehittyä valmentajana ovat asioita, joita odotamme seuramme valmentajilta. Valmentaja toimii yhteistyössä joukkueessa olevien muiden valmentajien kanssa kuten myös junioreissa rinnakkaisikäluokkien valmentajien kanssa. Perehdytämme valmentajat tehtävään sekä annamme valmentajille valmennusta tukevaa materiaalia ja tarjoamme koulutusta. 

Maksamme valmennustehtävistä palkkion, joka sovitaan valinnan yhteydessä.

Lähetä hakemuksesi tällä hakemuslomakkeella tai vapaamuotoisesti sähköpostitse osoitteeseen torpanpojat@icloud.com.


LISÄTIETOJA

Jussi Syrjänen 050-544 2098, jussi.syrjanen@topo.fi

Jomi Suhonen 050-354 4848, jomi.suhonen@topo.fi


TORPAN POJAT TÄNÄÄN

ToPo on Länsi-Helsingissä toimiva, yksi Suomen suurimmista koripalloseuroista. Seurassa on yhteensä 38 joukkuetta joista 20 on poikien ja tyttöjen juniorijoukkueita. Lisäksi seurassa on useita kerhoja ja harrasteryhmiä eri ikäisille lapsille ja nuorille kuin myös aikuisille. Aikuisen harrastejoukkueet pelaavat eri divaritasoilla ja senioreissa, miehissä että naisissa. Edustusjoukkueemme pelaavat naisten Korisliigassa ja miesten 1A-divisioonassa.


TERVETULOA VALMENTAJAKSI TOPOON!


Lähetä linkki ystävällesi