Eldar Skamo jatkosopimukseen

5.10.2023

Eldar oli viime kaudella ToPolle arvokas pelaaja, ja tulee sitä olemaan varmasti myös tällä kaudella.

Miesten joukkue saa riveihinsä parasta, mitä divarissa voi toivoa. Eldar Skamo ja ToPo ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen! Skamon jatko tekee miesten joukkueesta taas huomattavasti vahvemman. Viime kaudella Skamo oli kärkinimi jokaisessa ToPon tilastokategoriassa hurjilla tupla-tupla -keskiarvoillaan. Kokenut kettu repi ja raastoi 12,6 levypalloa per peli, mutta tarjoili samalla eniten syöttöjä muille (6,4 apg). Oma pistesarake näytti 18,2 pistettä ottelua kohden, joten kyseessä oli kaikilla osa-alueilla ToPon paras pelaaja.


Kyseessä on peluri, joka on keitetty monissa kattiloissa Kauhajoelta Kotkaan. Skamo on pelannut urallaan yli 500 Korisliigaottelua, jonka lisäksi päälle on tullut jo 150 divariottelua. GM Syrjäsen näkemys tuoreesta sopimuksesta on yksiselitteinen.

”Eldar on sarjan paras pelaaja.”


Skamo itse jakaa kiitosta ToPon valmennuksen suuntaan. Se teki päätöksestä pysytellä Kisiksen parketilla lopulta selvän.

”Päätös jatkaa ToPon organisaatiossa oli minulle helppo valinta. Suurin syy siihen on laadukas valmennus ja pelisysteemi, joka on minulle mieluisa.”


Junioreiden kannattaa ehdottomasti suunnata alkavalla kaudella katsomaan, miltä näyttää 1A-divisioonan parhaan pelaajan esitykset. Niin joukkueen kuin Edenkin tavoitteet ovat korkealla alkavalle kaudelle.

"Halu pystyä auttamaan joukkuetta etenemään jälleen pitkälle kevääseen asti ja tuoda pokaali kotiin on suurin tavoite.”⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, Eldar kertoo.


Osta oma kausikorttisi NYT, niin olet mukana!