Edarit välierissä!

31.3.2023

VÄLIERÄVAIHE!

  • Naiset su 2.4. klo 17.00 @Kisahalli vs. Vimpelin Veto
  • Miehet ma 3.4. klo 18.30 @Kisahalli vs. Bisons Loimaa

LIPUT

ToPolla menee lujaa! Miehet ja naiset ovat molemmat mukana välierissä. Miehillä urakka alkaa jo tänään perjantaina vierasottelulla Loimaalla, jota voi jännätä Ruutu+ välityksellä. Naiset aloittavat sarjan sunnuntaina kotiparketilla.

Bisonsin kone yskähteli puolivälierissä Raidersia vastaan, mutta joukkue hoiti itsensä lopulta mukaan välieriin. Joukkueen kolme amerikkalais- (ja kanadalais-)vahvistusta ovat vastanneet skoraamisesta läpi kauden, mutta puolivälieräsarjassa Raidersia vastaan yllättäjänä pistetehtailuun nousi mukaan myös Loimaan oma kasvatti Eemeli Hollo. Playoffeissa mitä vain voi tapahtua, joten maanantaina Kisiksellä tarvitaan ääntä!

Naisten välierävastustajaksi päätyi yllättävien käänteiden jälkeen Vimpelin Veto, joka teki seurahistoriaa pelaamalla itsensä ensimmäistä kertaa mukaan välieriin. Runkosarjassa ViVe oli oikein sopiva vastustaja ToPolle, mutta juuri playoffien kynnyksellä joukkuetta vastaan kärsittiin yksi kolmen pisteen tappio. ToPon IImar'I Thomas on kevään korvilla ollut enemmän kuin pitelemätön (playoff pistekeskiarvo 35,5). Välieräsarjasta tulee varmasti kaikkia aisteja kutkutteleva, joten kannattaa saapua mukaan Kisikselle kokemaan tämä kaikki!


JUNNUJEN KOTIPELEJÄ

  • U17 tytöt SM la 1.4. klo 15.15 @Pirkkolahalli vs. EBT
  • U17 pojat SM la 1.4. klo 18.00 @Kisahalli vs. HNMKY

ToPon U17 pojat JA tytöt pelasivat tiensä SM-sarjojen FINAALEIHIN!!

Molemmat joukkueet pelaavat finaalit ilman kotietua, joten ottelusarja aloitetaan ToPon kotikentällä ja sunnuntain toinen sekä tiistain mahdollinen kolmas ottelu pelataan vastustajan kentällä.

Tytöt saavat vastaansa EBT:n, joka päätyi runkosarjassa kakkoseksi ja kaatoi WB-Pantterit matkalla finaaliin. Viime kauden U16 SM-sarjan kultamitalit kaulassa päättänyt EBT on mieluinen vastustaja ToPolle. Finaaliin selviytyäkseen munkkalaisten oli aiheutetttava kauden aikana vain kaksi tappiota kokeneelle PeKalle kaksi tappiota lisää. Ennakkosuosikin viitta saattaa siis olla EBT:n hartioilla, mutta kuntopuntarissa Anna Gardziellan tähdittämä ToPo on erittäin korkealla.

Toisessa finaalisarjassa ToPo kohtaa HNMKY:n, joten sarjasta on tulossa varmasti äärimmäisen kiihkeä. Vastustajajoukkueesta löytyy monta mielenkiintoista pelaajaa, kun kentälle astelee muutama vikkelä ja taitava takapelaaja sekä sarjan varmasti pisin pelaaja Julius Ansamaa (209cm). Runkosarjassa joukkueiden kohtaamiset päättyivät pisteen ja neljän pisteen marginaaleilla, eli joukkueet lähtevät finaalisarjaan rinta rinnan samalta viivalta!


  • U14 pojat SM su 2.4. klo 13.15 @Pirkkolahalli vs. HNMKY 2
  • U14 pojat SM su 2.4. klo 18.15 @Pirkkolahalli vs. WB-Pantterit

Pojilla on ollut viimeisen vuoden aikana pelkästään tiukkoja ja jännittäviä otteluita Namikan kakkosjoukkuetta vastaan. Tästä tulee varmasti jälleen ikimuistoinen ottelutapahtuma. ToPon kohtaamiset WB-Panttereiden kanssa ovat puolestaan päättyneet ToPolle voitokkaasti, mutta vierasjoukkue on kehittynyt kevätkauden aikana, joten tähänkin otteluun on tähtipaitojen lähdettävä tiukka taisto mielessä. "Aiemmissa turnauksissa meille on käynyt selväksi, että mikä joukkue tahansa tulee toisessa ottelussa vastaan, niin matsista on tullut vaikea", ennakoi joukkueen valmentaja Mikko Halila sunnuntain jälkimmäistä ottelua.