Coffee Break Notables - vko 42

20.10.2023

NAISILLE VIERAITA VIMPELISTÄ

  • La 21.10. klo 17.00 @Töölön Kisahalli vs. Vimpelin Veto

LIPUT

Sarjakärjessä majaileva naisten joukkue saa vieraaksi viime kauden pronssimitalistin Vimpelin Vedon. ViVe aloitti kauden vahvasti kahdella voitolla, mutta nyt on putkessa jo kaksi tappiota. ToPo puolestaan on selviytynyt tähän mennessä voittajana jokaisesta ottelusta. Syyslomaa on parasta viettää livekoriksen parissa, tervetuloa kannustamaan naiset neljänteen voittoonsa!


JUNNUJEN KOTIPELEJÄ

  • U16 pojat SM la 21.10. klo 15:15 @Pirkkolahalli vs. YMCA Tampere

Ennen naisten ottelua korisfanit ehtivät mainiosti koukata Pirkkolan kautta. Tarjolla on 16-vuotiaiden poikien SM-sarjakauden ensimmäinen kotiottelu, jossa vastaan asettuu Namika Tampereelta. Pojat vierailivat viime viikolla Martinlaaksossa, jossa PuHu väkevällä esityksellä vei pidemmän korren. Tällä viikolla on taas uusi mahdollisuus kauden avausvoittoon.

  • U15 pojat RPC su 22.10. klo 14.00 @Pirkkolahalli vs. Tapiolan Honka

ToPo vastaan Honka on asetelma, joka sytyttää joka kerta. Torppa lähtee otteluun sarjataulukon keskeltä, kun Honka puolestaan on hävinnyt kauden kahdesta ensimmäisestä pelistään molemmat.
"Kaudella 22-23 Tapiolan Honka oli meidän akilleen kantapää. Kolmesta kohtaamisestamme viime kauden aikana emme pystyneet tiukoista peleistä huolimatta yhtäkään voittamaan. Nyt on kausi 23-24, luurangot on otettu pois kaapista ja tämä tappioputki Honkaa vastaan päättyy sunnuntaina.", joukkueen valmentaja Mikko Halila ennakoi RPC-ottelua.


MUUT MENOVINKIT


Lauantaina 21.10. ToPon miehet matkustavat Raholaan. Fanireissu voi olla hieman pitkä, mutta onneksi Koris-TV näyttää ottelun suorana. Hanki kaikki kausipassi, jolla katsot kaikki miesten pelit TÄÄLTÄ.

ToPo miehet - RaPy lauantaina klo 17.00.

Kuva: Harri Vallila