Coffee Break Notables - vko 38

22.9.2023

Keväällä lanseeratussa viikoittaisessa viestissä vinkit korisfanien viikon menoihin. Viestin lukee helposti vaikka kahvitauon aikana, joten tästä poimii nopeasti kuluvan viikon menomestat!


JUNNUJEN KOTIPELEJÄ

  • U16 pojat vk 1. div la 23.9. klo 12.45 @Pirkkolahalli vs. EBT

Viikonlopun U16 valtakunnallisen tuplan aloittaa pojat omalla pelillään EBT:tä vastaan. Sarjakausi käynnistyy ja poikien joukkue on kokenut mielenkiintoisia muutoksia uuden valmennustiimin ja Sykin kanssa yhdistymisen muodossa. Tule katsomaan, kuinka Pena tiimeineen on onnistunut hiomaan pojat yhteen kesän aikana!

  • U16 tytöt vk 1. div la 23.9. klo 15.15 @Pirkkolahalli vs. LePy

Pirkkolahalliin on saapumassa oranssia kerrakseen, kun tytöt saavat tuplan toisessa osiossa vastaansa LePyn. Myös U16 tyttöjen joukkue on kokenut kesän aikana monia muutoksia ja joukkueessa vilistää uusia pelaajia lähes yhtä monta kuin entisiäkin. Ottelusta on siis varmasti tulossa jännittävä!

  • U15 tytöt RPC su 24.9. klo 13.00 @Pirkkolahalli vs. Porvoon Tarmo

Sunnuntain poiminnassa U15 tytöt kohtaavat RPC:n avauskierroksella Porvoon Tarmon. Porvoolaiset löytyvät ikäluokan rankingista muutaman sijan ylempää, mutta ToPolaisten leirissä otteluun lähdetään varmasti voitonnälkäisinä. Pelin voi siis ennakoida olevan mielenkiintoinen, tervetuloa seuraamaan ja nauttimaan buffetin antimista!

Huom! Mikäli et vielä ole tilaaja, saat Coffee Break Notablesin ja Basket NEWSin sähköpostiisi liittymällä tilaajaksi TÄÄLLÄ. Coffee Break Notablesit toimitetaan kerran viikossa ja ToPo Basket NEWS noin kahden viikon välein.