Coffee Break Notables vk 11

15.3.2023

Uudessa viikoittaisessa viestissä vinkit korisfanien viikon menoihin. Viestin lukee helposti vaikka kahvitauon aikana, joten tästä poimii nopeasti kuluvan viikon menomestat!


EDARIT PÄÄTTÄVÄT RUNKOSARJANSA KOTONA

  • Naiset la 18.3. klo 17.00 @Kisahalli vs. Vimpelin Veto
  • Miehet su 19.3. klo 17.00 @Kisahalli vs. Kipinä Basket

LIPUT


Kuuma playoff-kevät on hiljalleen täällä, mutta vielä pelataan kerran kotona ennen playoffien starttia. Naiset saavat vieraita Vimpelistä. ViVe on alemman jatkosarjan joukkueista ToPon jälkeen pelannut parhaiten, joten ottelusta saadaan hyvä kokemusta kevään seuraavia koitoksia ajatellen. Kolmen kovan jenkin varaan paljon laskeva ViVe voi varmasti hyvänä päivänä haastaa useammankin joukkueen. Lämmittele lauantain matsiin jo tänään keskiviikkona virittäytymällä klo 18.30 Ruudun ääreen katsomaan naisten vierasreissua Lappeenrantaan!

Miesten divarissa puolestaan viimeinen runkosarjapeli voi samalla olla kenraaliharjoitus playoffeihin. ToPo on tällä hetkellä sarjataulukossa viidentenä ja Kipinä jaetulla kolmannella sijalla. Viikonlopun jälkeen on playoff-vastustajat selvillä, mutta yksi vaihtoehto ToPolle on juuri Kipinä. Joulukuussa Äänekoskella ottelu sai trillerimäisen päätöksen, kun Alvar Michelsen naulasi kaukaa puolesta kentästä buzzer beaterin, jota on edelleen mukava katsella. Sunnuntaina kannattaakin tulla scouttaamaan Kipinän jenkit ja pelisysteemit, jotta tiedät playoffeissa, mistä Kisiksellä puhutaan!


JUNNUJEN KOTIPELEJÄ

  • U19 tytöt vk. 1. div la 18.3. klo 13.00 @Kisahalli vs. LePy

ToPon Final Four -tavoitteiden kannalta lauantain ottelu LePyä vastaan on elintärkeä. Joukkueilla on nyt yhtä monta voittoa, sijoituksina neljäs ja viides. Voitolla tytöt voisivat lähteä loppukevään kamppailuihin rennommalla mielellä, kun Final Four -paikka olisi omissa käsissä. Tappio tarkoittaisi sitä, että välierähaaveet kaipaisivat apua muilta joukkueilta. Kuinka käykään, kun ToPolaisillekin tuttu Nigel Moore tuo oranssipaidat Kisikselle?


  • U12 pojat 1. div la 18.3. klo 13.55 @Pirkkolahalli 3 vs. HNMKY Stadi

2011 syntyneiden poikien sarjassa ToPo ja Namika Stadi lyövät yhteen Stadin Derbyssä Pirkkolassa. Molemmilla joukkueilla on kevään peleistä tähän mennessä kolme voittoa ja kaksi tappiota ja hyvät saumat kevään aluefinaaleihin, joten ennakkoasetelmat ovat mielenkiintoiset. Joukkueessa viilettää monta ToPon miesten tulevaisuuden Sahlbergiä, Skamoa ja Nordbergia, kannattaa tulla tsiigaamaan!


  • U14 tytöt 1. div la 18.3. klo 15.35 @Pirkkolahalli 3 vs. HNMKY

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Stadin Derbyt saavat jatkoa kätevästi samaisella Pirkkolan kentällä, joten katsojien ei tarvitse kuin hakea kaffekuppiin buffetista täydennystä. Tyttöjen 1. divisioonan äärimmäisen tasaisessa sarjassa ToPo on jaetulla neljännellä sijalla samoissa pisteissä kuin HNMKY. Tästä ottelusta olisi tärkeää saada voitto kotiin, mikäli haluaa olla mukana aluefinaaleissa loppukeväästä.


  • U17 pojat SM-sarja su 19.3. klo 10.20 @Kisahalli vs. PuHu

Sunnuntaipäivä Kisahallilla kannattaa aloittaa ajoissa, koska early bird ehtii näkemään ottelun, josta ei varmasti tunnetta puutu. Voitolla ToPo varmistaa paikan MU17 SM-sarjan välierissä, tappiolla Final Four saattaa jäädä pois kevään kalenterista. Joulukuinen kohtaaminen Martinlaaksossa päättyi ToPon eduksi, sama ehdottamasti tavoitteena tälläkin kertaa. Kannustus on tervetullutta!