BOOM! TARU JATKAA URAANSA TOPO-paidassa

30.5.2024

Taru pääsi kauden päätteeksi leikkaamaan sukkaa kotoisella Kisiksellä. Kuva: Harri Vallila

Tätä on moni kysynyt. Tämä on monia kiinnostanut. Taru Tuukkanen jatkaa ToPossa myös ensi kaudella!!!

Kapteeni johdatti kasvattajaseuransa historian ensimmäiseen naisten Korisliigamestaruuteen tänä keväänä. Joukkue putsasi koko palkintopöydän, kun myös Suomen Cupin mestaruus haettiin keväällä stadiin. Liigamestaruus oli finaalien MVP:lle uran toinen kotimaan kentillä, mutta samalla se oli sitäkin rakkaampi. Vuosi sitten hopeamitalit kaulassa joukkue päätti uuden kauden olevan kultajahti, ja tästä kapteeni myös piti esimerkillään huolen.

Mestaruutta juhlittiin Munkkiniemessä pitkään ja hartaasti, joten tässä kohtaa on hyvä palata muistelemaan mennyttä.

"Oli mageeta tuoda seuran ensimmäinen mestaruus ja varsinkin, kun katsomossa oli niin paljon ihmisiä, joiden kanssa olen ollut yhdessä ToPossa jo -90 luvulla.", Taru kertaa kevään tapahtumia.

 

Uutisissa, somessa ja pitkin Munkan katuja on puhuttu joka kevät, vieläkö Taru lähtee uudelle kaudelle. Ja lähteehän Taru!

"Vielä ei ole tullut vastaan mitään syytä sille, että lopettaisin pelaamisen. GM ja uusi valmentaja vakuuttivat minut siitä, että ensi kaudella tulen vielä näkemään naisskorisskenessä uusia ja upeita juttuja.", Taru kertoo hymynkare kasvoillaan.

 

"Viime kauden tehokkain suomalainen, finaalien MVP ja yksi kaikkien aikojen suomalaispelaajista. Tällainen pelaaja on kiva saada omaan joukkueeseen. Taru tuo lisäarvoa kentälle, treeneihin ja pukuhuoneeseen sekä tietysti pienten ja vikkelien pelaajien prässäämiseen.", joukkueen päävalmentaja Arttu Tammi kommentoi tuoretta sopimusuutista.

 

"Upea uutinen kesän alkuun saada meidän ikinuori Taru jatkamaan ToPo-paidassa! Jo useamman kauden rakkaudesta lajiin operoinut Tuukkanen tuo kokemuksellaan ja johtajuudellaan korvaamattoman suunnannäyttäjän joukkueeseen.", naisten joukkueen GM Saara Wahlgren iloitsee uutisesta.

 

"Siistiä palata taas syksyllä Kisahalliin kotiyleisön eteen. Toivottavasti näemme ensi kaudella yhtä paljon junioreita katsomossa kuin finaaleissakin. He luovat peleihin upeaa tunnelmaa ja kannustus on korvaamattoman arvokasta.", Taru ennakoi tulevaa.

 

Tämä on kesän kovin uutinen - kausikorttimyynti käynnistetään kesäkuussa, joten pysy kuulolla!