Anna Gardziella jatkosopimukseen

16.6.2024

ToPon naiskoripallon superlupaus Anna Gardziella on solminut jatkosopimuksen ToPon kanssa. Tämä vuonna 2008 syntynyt seuran oma kasvatti on nuoresta iästään huolimatta saavuttanut hienoja asioita tähtipaita yllään. Saavutuksiin lukeutuvat muiden muassa kaksi Suomen Cupin mestaruutta, naisten Korisliigan hopeamitali ja tuore naisten Korisliigan Suomen mestaruus. Annan kehitystä on ollut upeaa seurata katsomoista, ja on #topofamilylle enemmän kuin mieluisaa saada tälle jatkumoa!

”Koen kivana asiana jatkaa ToPossa ja uskon tämän olevan paras valinta kehittymistäni ajatellen. Minulla on paljon motivaatiota viedä itseäni eteenpäin ja odotan innolla mitä tuleva kausi tuo tullessaan.”, kommentoi ToPon kesäleirillä viimeiset kaksi viikkoa leiriohjaajana toiminut Gardziella.

Anna viihtyi leiriviikkojen välissä myös Kisakalliossa 17-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueleirillä. Maajoukkueleirityksellä laitettiin kuvioita kuntoon joukkueen valmistautuessa kuukauden kuluttua käynnistyviin 17-vuotiaiden tyttöjen MM-kisoihin.

"Tuntui hyvältä aloittaa maajoukkuekesä ja olen innokas päästessäni tekemään joukkueen kanssa suomalaista koripallohistoriaa”, kertoo Anna Kisakallion kuulumisista.

Suomi kilpailee ensimmäistä kertaa U17 tyttöjen MM-kisoissa, ja tulemme kaikki innolla ja ylpeydellä seuraamaan Annan otteita pelikentällä pelien käynnistyessä.

ToPon naisten edustusjoukkueen päävalmentaja Arttu Tammi on mielissään Annan jatkosta tähtipaidassa.

”Olen tyytyväinen, että Anna nähdään ToPon paidassa myös tulevalla kaudella. Kyseessä on seuran oma kasvatti ja ikäluokkansa kärkipelaaja. Hänellä on edessään upea kesä maajoukkueiden kanssa ja tämän jälkeen toivottavasti nähdään todellinen läpimurto Korisliigassa.”, päävalmentaja toteaa.

#ToPofamily onnittelee Annaa jatkosopimuksesta ja toivottaa paljon tsemppiä kesän historiallisiin maajoukkuekoitoksiin! OUUUJEEEE!!!