Aikuiskoriskerhon kesäkauden ilmoittautuminen on avattu!

26.4.2023

ROOKIES Summer Sundays 

(vk 21 su 28.5. – vk 33 su 20.8.) ILMOITTAUTUMINEN

Summer Sundays kesäkoris pyörii kesän jokaisena sunnuntaina klo 18-19:30 Munkkiniemen ulkokoriskentällä, "Paltsilla". Toiminta on monille tuttua aiemmilta kesäkausilta, jossa ensin oheis- ja fysiikkaharjoitteluosuus, jonka jälkeen treenataan ja pelataan korista pilke silmäkulmassa Paltsin legendaarisella ulkokentällä.

Valmennetut harjoitukset viikoilla 21-24 sekä 30-31 ja 33 ja "Open Gym" -pelivuorot viikoilla 25-29 ja 32. Viikolla 32 ohjattu toiminta tapahtuu ToPon Season Start Campilla Kisakalliossa, johon on erillinen ilmoittautuminen. 

"Suosittelen Rookies-toimintaa lämpimästi kaikille aikuisille sekä korisjunnujen vanhemmille! Treeneissä oppii koriksen saloja niin taito- kuin taktiikkapuolella. Kun itse pääsee kokeilemaan samoja juttuja kuin mitä omat lapset treenaavat omissa harjoituksissaan oppii peliäkin seuraamaan ja ymmärtämään uudella kulmalla. Mahtavana lisänä tietysti myös jokaisessa treeneissä toteutettava alkulämmittely ja oheisharjoittelu, joka antaa paljon energiaa kropalle seuraavaa viikkoakin varten. Rohkeasti messiin vaan myös kaikki lajille ihan ensikertalaiset!" 

- Jomi Suhonen (Rookies aikuiskoriskerhon valmentaja vuodesta 2015)

Aiempaa koriskokemusta et tarvitse ja mukaan pääsee niin vanhat konkarit kuin koriksen ensi kertalaiset!

Kesäkauden hinta 50 euroa.

Tervetuloa HAUSKAN KESÄKORIKSEN PARIIN!