Hallitus|Valmentajat

Catz vahvempi Kisahallissa

23.2.2014

Parhaan pelaajapalkinnon napannut Vennu Hölttä

Hyvin alkaneen ensimmäisen jakson (19-19) jälkeen, ottelu pikku hiljaa siirtyi lappeenrantalaisille. Toisen jakson alussa Catz repäisi 7 pisteen kaulan, jonka ToPo onnistui erän puolivälissä vielä kuromaan tilanteeseen 30-31. Jakson lopussa Catz taas onnistui paremmin, ja tauolle lähdettiin 36-43 vieraiden johdossa.

Ottelun toinen puolikas oli toisen jakson toistoa, ja ToPo ei millään saanut heittopeliään kuntoon. Myös turhan paljon menetyksiä kotijoukkueelle siunaantui 22 Catzin 13 vastaan. Toisaalta levypalloissa ToPo oli vahvempi 44/35, varsinkin Niina Laaksonen (15) ja Laura Saarinen (13) olivat väkeviä korinalla. Catz onnistui tärkeissä paikoissa kaaren takaa ja pelasi kurinalaisemmin. Ottelu päättyi 67-85, ja näin Catz on voittanut huimat 45 viimeistä peliään.

Catzin tehokaksikkona hääri kuten aiemminkin Didi Pounds 28 pistettä ja Alexandria Andersson (23/8).

Kotijoukkueen parhaimistoa olivat tuplatuplan jälleen pelanut Niina Laaksonen (23/15) ja Vennu Hölttä (16/5 riistoa), joka puolusti loistavasti Catzin vaarallista Jordan Murpheeta. Laura Saarinen oli hyvä ribareissa (13).

ToPon pelaamista rasitti loukkaantuneet Ashlee Roberson ja Vilja Kesänen.

ToPo jatkaa edelleen sarjan kolmantena, ja sillä on 6 pistettä enemmän kuin neljentänä maijailevalla HoNsUlla, joka tosin on pelanut yhden ottelun vähemmän.

ToPo kohtaa ensi lauantaina vieraissa PeKan ja sunnuntaina klo 15 Kisahallissa Forssan Alun. Jotta ToPo varmistaa itselleen parhaat asetelman puolivälieriin, on ToPon ehdottomasti voitettava vähintää toinen ensi viikonlopun peleistään.