otteluselostus Police Basket - MökÄ

Moi !                                                                                       Police Basket - MökÄ  29.09.2014

MökÄlle tappio kauden avausottelussa

Uusi koriskausi saatiin käyntiin viime viikon maanantaina, kun vastassa oli Kisiksessä pelatussa ottelussa Police Basket. Legendaarisen Kisahallin A-puolen kentällä pelattuun otteluun saapui hyvissä ajoin täydet kymmenen Äijää.

Päätuomari Sipilän aisaparina ottelussa toimi meille tuttuakin tutumpi Seppo Patomeri.

Aloitusviisikko suoritetun vaparikarsinnan jälkeen: Karru, Vellu, Kouvo, Juha ja Calle

1. erässä pisteet olivat tiukassa vastiustajan pelatessa varsin matalaa puolustusta sumputtaen tehokkaasti korinalustansa. Korisukan MökÄläisistä löysivät Juha, Calle ja Pekka. Isolla kentällä juostavaa riitti huomattavasti nuorempien vastustajien kohtuullisessa vauhdinpidossa. Erä isännille 18-11.

2. erään Äijät lähtivät liikkeelle hyvällä asenteella. Samat herrat, jotka onnistuivat 1. jaksolla, lisäsivät pökköä pesään muun joukkueen säestäessä hyvin kolmikkoa. Lisäksi Ana oli hyvällä pelipäällä tehden kovan tsemppauksen ohella erässä kaksi tahtokoria pitempien vastustajien keskeltä korin alta. Hyvällä heittoprosentilla tehdyt 26 pinnaa vastustajan 24 vastaan oli hyvä suoritus ja piti MökÄn mukana pelissä. Police Basketin pitkät pelaajat saatiin pidettyä paremmin selän takana ja pallo liikkeessä. Erä Äijille pistein ollessa 26-24. Lyhyelle erätauolle siirryttiin kotojoukkueen johtaessa pistein 42-37.

3. erässä kotijoukkueen varsin vahva ja kookas pelaajisto pääsi käyttämään ottelun alkua paremmin materiaalista etuaan lyhyempää vastustajaansa vastaan. Vellu nousi vahvasti esille erässä tehden joukkueen erän pisteistä 7 pinnaa. 3. erä Police Basketille 20-14 tilanteen ollessa ennen viimeistä erää isännille 62-51.

4:ssä erässä Poliisit eivät antaneet Äijille armoa, vaan jatkoivat samalla intensiteetillä läpi viimeisen erän. Vellun ja Jukan tekemät korit eivät riittäneet nostamaan MökÄä poliisien kintereille. Tuomarin viheltäessä pilliin ottelun päättymisen merkiksi valotaulu kertoi ottelun päättyneen isäntien eduksi 82-63. Viimeinen erä meni Police Basketille 20-12.

Huomioita pelistä: Hyvä 2. jakso / Kauden 1. peli / 7 Äijää pisteillä

P(pisteet) / V(virheet) / T(tekut): Karru 4/1, Esa -/-, Vellu 13/-, Kouvo -/2, Jukka 2/-, Juha 13/3, Ana 4/2, Calle 19/-, Pekka 8/2, Mikko -/1