otteluselostus MökÄ - Jorma

Moi !Jorma Järvenpäästä tuli ja näyttiJormat Järvenpäästä saapuivat vieraaksemme perjantaina 09.12. varsin vahvalla kokoonpanolla. Yhden tappion sarjakärki -joukkueen pelaajisto muodostui kookkaista pelaajista, kun taas Äijillä oli liikkeellä tavallistakin lyhyempi, mutta sitäkin sisukkaampi kokoonpano.Kirjuriksi otteluun saapui ensimmäiseksi puoliskoksi Stinde ja jälkimmäisen tehtävän hoiti puolestaan Kivisen Jussi, joka sanojensa mukaan ilmestyi paikalle, kun miehellä ei ollut parempaakaan tekemistä perjantai-iltana. Ottelun seuraaminen toimitsijapöydän takana ajanottajan tehtävissä mahdollisti raportoijalle hyvän tarkkailuaseman ottelun tulevaa raportoimista silmällä pitäen.Aloitusviisikko suoritetun vaparikarsinnan jälkeen: Vellu, Juha, Jukka, Ilkka ja Pekka.1. erän alku osoitti jo heti alkuunsa miksi Jorma on sarjan kärjessä. Nopeat ja kimmoisat Jormat hyökkäsivät koriamme kohden tehokkaasti laajalla rintamalla. Varsinkin suojalaseilla varustettu vahvarakenteinen nro 55 teki tuhojaan korimme tuntumassa nakuttamalla roppakaupalla pisteitä korin alta. Vellu oli Äijistä hyvällä pelipäällä yhdeksällä pinnalla. Kipparimme Jukka oli ottanut kapellimestarin otteet kentällä johtaen mallikkaasti peliä kentän molemmissa päissä. Hyvistä suorituksista vastasi myös Mikko ja Kouvo, joka jatkoi siitä mihin edellisessä pelissä oli jäänyt. Tästä osoituksen ottelussa lähes virheettömällä heittopelillä upotetut kymmenen pinnaa. Erä Jormalle selvin numeroin 24-17.2. erä ei tuonut muutoksia voimasuhteisiin kentällä. MökÄläisistä nousivat esille Kouvon ohella Jalle, Ilkka ja Pekka. Hyvästä tsempistä huolimatta erä jälleen Jormalle pistein 21-16. Erätauolle siirryttiin vierasjoukkueen johtaessa pistein 45-33.3. erä oli MökÄltä paras. Hyvien vaiheiden jälkeen päästiin hätyyttelemään sarjakärkeä hivuttautumalla alle 10 pinnan tuntumaan. Äijistä liekeissä olivat Kouvo kuudella pinnalla, Jukka kahdella kakkosella ja Esa leipäpaikalta pussitetulta korilla. Tasainen erä jälleen Jormalle 15-14. Viimeiseen erään lähdettiin Jorman johtaessa tilanteessa  60-47.4:s erässä loppui MökÄn  vauhti ja kondis seurauksena varsin vauhdikkaista edellisistä eristä. Jorma pääsi tekemään harhasyöttöjen seurauksena helppoja nopeita kerta toisensa perään ja piste-ero pääsi näin ollen kasvamaan turhankin isoksi. Vikan erän Äijien pisteistä vastasivat Jukka ja Pekka. Viimeinenkin erä nyt selvästi Jormalle 26-11 ja koko ottelu lopulta 86-59.Huomioita pelistä: / Yritys hyvä – vastus kova / Kaikki Äijät pisteillä / Äijät kuntokuurillePisteet: Jukka 11, Esa 2, Kouvo 10, Vellu 13, Ana 1, Ilkka 2, Juha 6, Mikko 3, Jalle 3, Pekka 8Rauhallista Joulua ja Valoisaa Uutta Vuotta 2012 kaikille MökÄläisille !Raportoi, Karru