Perinteisen kotisalimme Haagan paloaseman ollessa remontissa, on MökÄ siirtynyt pelaamaan tällä kaudella kotiottelunsa Munkkiniemen Yhteiskoululle. Muutos pienestä salista MYK:n täysmittaiseen kenttään on Äijille suuri. Luvassa siis kauden mittaan mm. paljon juoksua ja maitohappoa jaloissa. Avausvastustajaksemme saimme aikaisemmilta kausilta tutun Puna-Salamat Katajanokalta.

Paikalle saapuneet 7 Äijää 6:ta Puna-Salamaa vastaan antoi molempien joukkueiden pelaajille taatusti riittävästi peliminuutteja. Ennalta sovitusti tarkoituksena olikin pitää yllä nopeaa vaihtorulettia kahden Äijän ollessa aina vuorollaa vaihtopenkin puolella.

Toimitsijapöydän takana nähtiin Nalle kirjurina sekä Raude ajanottajana.

Aloitusviisikko suoritetun vaparikarsinnan jälkeen: Esa, Jukka, Pekka, Mikko ja Spede

1. erä alkoi varsin hermostuneissa merkeissä. Vastustajan pelatessa läpi ottelun paikkaa hyökkäyksen toimivuudessa oli pitkin erää runsaasti toivomisen varaa. Kun heittovoimastamme oli iso osa poissa ” eli kalakallet ” Juha ja Calle, oli hyökkäyksemme pitkälti rakennettava leikkauksien ja läpiajojen varaan. Erä pieninumeroisesti tasan 8-8.

2. erän kuuma pelaaja oli Karru, joka skoorasi lähes perättäiset 8 pinnaa vastustajan sukkaan. Hyvää tulitukea antoivat hyvällä pelipäällä ollut Pekka sekä Ana. Erä Äijille 14-8. Spede, joka pelasi nollana, jakoi maukkaita syöttöjä korin alle leikanneille joukkuetovereille. Hyökkäyksen parantuessa saatiin myös puolustuspää pitämään hyvän puheen ja auttavan puolustuksen avulla. Erä- ja puoliaikatauolle mentiin Äijien johtaessa pieninumeroisesti 22-16.

3. erässä Pekka pääsi näyttämään juoksuvoimaansa isolla kentällä ja mätti hyvällä lähes 100 %:n teholla täydet 10 pistettä. Kippari Jukka ja Spede lisäsivät MökÄn pistesaldoa muun joukkueen tehdessä raakaa duunia kentän molemmissa päissä. Sekä Esa että Mikko taistelivat ribareista isolla sydämellä jättäen kerta toisensa vastustajansa ilman namupalaa. 3. erä MökÄlle nyt pistein 15-9 tilanteen kotijoukkueen johtaessa ennen vikaa jaksoa jo selvästi 40-27.

4:ssä erässä joukkue jatkoi siitä mihin edellisessä erässä oli jäänyt. Jukka ja Ana toivat pallon ylös, laiturit viilettivät laidoilla, sentteri keskellä ja hedelmäpuu korin sivuilla ja alla. Pekka jatkoi tehokasta peliään saaden joukkuetovereiltaan nopeita hyökkäyksiä mahdollistavia hyviä ja tarkkoja syöttöjä. Rauden huutaessa AIKA, voitiin Nallen pitämästä pöytäkirjasta lukea Äijien vieneen kauden ekan kotimatsin  himaan pistein 55-36. Viimeinen erä Äijille 18-11.

Huomioita pelistä: Kauden 1.voitto / Pekka! / Joukkueen voitto

P(pisteet) / V(virheet) / T(tekut): Karru 13/1, Esa -/-, Jukka 4/-, Ana 5/-, Pekka 25/2, Mikko -/1, Spede 8/1