Äijillä iloinen ilme kauden avauspelissä                              MökÄ  - Honka 20  07.10.2016

Kausi päästiin avaamaan pitkän kesätauon jälkeen 07.10. pelatun kotiottelun MökÄ – Honka 20 merkeissä. Viime kaudella 4.divarissa pelannut Honka juoksuttu avauspeliin kentälle 8 pelaajan rosterin MökÄn saadessa parketille 9 pelikuntoista Äijää. Huomionarvoista oli Timo Hytinantin ensimmäinen peli MökÄn paidassa.

Tuomaroinnista vastasivat tällä kertaa parivaljakko Tele&Savander ja pöydästä Äijäkaksikko Des&Tero.

Aloitusviisikko:  Karru, Vellu, Kouvo, Pekka ja Timo

1. jakson tahtipuikkoa heilutti heti alkuminuuteista lähtien Hongan takamies nro 6. Erän alkuun tehdyt kaksi kolkka ja kakkonen olivat myrkkyä kotijoukkueelle.  MökÄstä pisteille pääsivät viisikko Vellu, Kouvo, Calle ja Pekka. Pirteästä avauksesta huolimatta erä Hongalle 21-13.

2. jakson ensi minuuteista alkaen kotijoukkue sai alun hakemisen jälkeen pelijuonesta kiinni.  Etenkin Pekka esitti iloista ja tehokasta peliä 9 pinnan edestä. Erän kohokohta oli ehdottomasti Timon ensimmäinen kori ja ekat kaksi pinnaa MökÄssä. Hongan vaarallinen takamies nro 6 upotti erän alkupuolella 3 ottelun kuudesta kolkista. Tasainen erä pinnalla vastustajille 21-20. Lyhyelle n. 5 minuutin erätauolle siirryttiin Hongan 9 pinnan johtoasemassa tilanteessa 42-33.

3. jaksolla pisteet olivat molemmilla joukkueilla tiukassa. Edellisten lisäksi pisteiden makuun pääsivät Karru ja Ana. Vastustajien kahden pitkän sentterin kanssa riitti painimista korin alla molemmissa päissä pelikenttää. Erä Hongalle 15-12, tilanteen ollessa kolmen erän jälkeen vastustajille 57-45.

4. jaksolla mentiin taas kovaa päästä päähän. 7 Äijää pääsi kirjauttamaan sarakkeeseensa pinnoja. Ehdottomasti näyttävin kori oli Esan upottama perushookki erän ja ottelun loppuun. Viimeinenkin erä Espoolaisille 24-21 ja koko ottelu selkein lukemin 81-66.

Ottelun jälkeen nestetankkaukset ja tilastojen teko perinteisesti Uffessa.

Huomioita pelistä: Kauden avauspeli / Pekka! / Iloinen peli-ilme

P(pisteet) / V(virheet) / T(tekut):  Karru 8/2, Esa 2/-, Vellu 7/-, Kouvo 4/1, Juha11/1, Ana 3/3, Calle 12/1, Pekka 17/2,  Timo 2/2