otteluselostus MökÄ - Pakilan Visa

Moi !                                                                                             MökÄ - Pakilan Visa 28.03.2014

Pakilan Visa ei antanut mahdollisuuksia Äijille

Kevätkauden ollessa kiihkeimmillään sai MökÄ vastaansa maaliskuun lopun kotipeliinsä ennakolta kovaksi joukkueeksi tiedetyn Pakilan Visan. Sarjataulukossa korkealla hyvällä voittosaldolla keikkuva joukkue tiesi Äijille kovaa iltapuhdetta.

Täyden tusinan pelaajia kentälle sannutta MökÄä vastassa oli Visan varsin pitkä ja sporttinen kymmenikkö. Vastustajien sentterin päänuppi taisikin heilua reilusti kahdenmetrin yläpuolella. Äijien oman torniosaston pisimpänä sentterinä korialustan herruudesta oli kentällä taistelemassa kahden metrin pituuden omaava Spede.

Aloitusviisikko suoritetun vaparikarsinnan jälkeen: Vellu, Calle, Pekka, Tero ja Spede

1. erään saatiin edellisten pelien malliin varsin hyvä ja ärhäkkä alku. Vellu ja Juha vastasivat erän pisteistämme. Koko joukkue oli tullut peliin mukaan hyvin lataantuneena, mikä näkyikin hyvinä suorituksina kentällä. Kovalla tsempillä erän pisteet jaettiin 11-11.

2. erässä Visa nosti pelitempoa ja pelin intensitettiä tuntuvasti. Äijien Kouvo piti MökÄä pystyssä vahvoilla esityksillään 2:n pinnan edestä. Muutoin suorituksemme olivat varsin vaatimatonta tasoa vastustajien päästessä kerta toisensa jälkeen nostamaan helppoja koreja nopeiden hyökkäyksien päätteeksi. Erä Visalle 19-10 ja tilanne puoliaikaan mennessä vastustajille 30-21.

3.erä oli yksi kauden heikoimmista pisteiden jäädessä 8 pinnaan. Visan tekemät 38 pinnaa kertoivat karua kieltä vastustajien ylivoimasta. Erästä jäi vähän raportoitavaa jälkipolville. Tilanne ennen viimeistä erää Visalle 68-29.

4:n erä eteni Visan hallinnassa pelin pyöriessä lähinnä Äijien korilla.  10 minuutin tehokkaan peliajan jälkeen erä Visalle 18-6. Ottelun tulokseksi kirjattiin murskaavasti Visalle 86-35. Kippari saatteli parhaansa tehneen joukkueensa vapariviivalle ja huudatti kerran hei -huudon HYVILLE vastustajille.