otteluselostus Pomppu Pojat - MökÄ

Moi !Taisteleva MökÄ otti kauden avausvoiton Pomppu PojistaOlo oli hiukan epävarma saavuttaessa viime sunnuntai-iltapäivänä kaksi tappiota niskassa Svenska Dagenina  vieraspeliin Laajasalon palloiluhallille. Joukkue kärsii edelleen lukuisista loukkaantumisista muista poissaoloista puhumattakaan. Sitäkin iloisempi yllätys oli nähdä pukukopin puolella pitkään poissaolleet Pekka ja Spede.Yhdeksänmiehinen joukkueemme näytti jo alkulämmittelyssä varsin hyvältä ja valmiilta taistelemaan kauden ensimmäisestä voitosta. Kolmekymppiset vastustajamme olivat saaneet paikalle niin ikään 9 pelaajaa, joten näiltä osin puntit olivat tasan. Vastassa olivat sarjan jumbojoukkueet, joista kumpikaan ei ollut vielä avannut sarjassa pistetiliään. Mökällä oli takanaan 2 tappiota ja Pomppu Pojilla puolestaan 4 tappiota.Aloitusviisikko suoritetun vaparikarsinnan jälkeen: Ana, Karru, Pekka, Mikko ja Spede.1. erä alkoi ja jatkui ensimmäiset 5 minuuttia MökÄn kannalta epävarmoissa merkeissä. Syötöt lipsahtelivat nopeammille vastustajille harmittavan helposti. Kerta toisensa jälkeen pääsivät Pomppu Pojat ylivoimahyökkäyksiin, jotka johtivat helppoihin koreihin. Pomppu Pojat olivat nimensä veroisia, sillä kaverilla kuin kavereilla pomppu irtosi kanveesista huomattavan korkealle. Samaa ei voinut sanoa MökÄläisistä. Erän loppua kohden otteemme tiivistyi ja saimme kurottua vastustajan etumatkan kahteen pinnaan. Ana erottui muista jo heti ottelun alkuminuuteista lähtien hurjalla taistelutahdolla ja tsempillä – tsempillä, joka jatkui läpi koko ottelun. Erä niukasti kotijoukkueelle 14-12.2. erä noudatti ensimmäisen erän kaavaa, jossa vastustaja pääsi ottamaan pahimmillaan lähes kymmenen pinnan kaulan. Ana sytytti esimerkillään pikkuhiljaa koko joukkueen taistelemaan ottelun voitosta. Toinenkin erä lopulta niukasti Pomppu Pojille lukemin 14-11. Erätauolle siirryttiin vastustajien johtaessa pieninumeroisesti 28-23.3. erä oli Callen näytöstä. Callen käsi kävi murhaavan tarkasti 17 pinnan edestä. Spede liimasi  levypallot hyppysiinsä kentän molemmissa päissä Karrun puolestaan parantaessa erä erältä tehokasta peliään. Kipparin koutsaus, oikea-aikaiset vaihdot ja kannustava esimerkki yhdessä käänsivät pelin hetkessä Munkkalaisille vieraille. Erä kirkkaasti MökÄlle 25-14. Erätaukoa lähdettiin viettämään MökÄn johtaessa tilanteessa 48-42.4:n erä oli jatkoa MökÄn edellisen erän vahvoille otteille. Joka mies peittosi vastustajat 1 vastaan 1 tilanteissa. Puolustus oli tiivis, eikä jättänyt ylimääräistä tilaa korin alla viihtyville vastustajien pitkille miehille, saatikaan koria kohti ajaville nopeille takamiehille. Erän viimeiset loppuminuutit pelattiin viisaasti pitkinä hyökkäyksinä. Viimeinen erä jälleen selkeästi MökÄlle 22-16. Kauden ensimmäinen voitto napattiin lopulta lukemin 70-58.Huomioita pelistä: / Anan vahva peli / Taisteleva MökÄ  / Kauden eka ja tärkeä voittoPisteet: Karru 9, Calle 28, Vellu 8, Spede 4, Pekka 4, Ana 12, Jukka 5Raportoi,Karru