otteluselostus BeePee - MökÄ

Kausi sai voitokkaan päätökseen!                                                                                 BeePee - MökÄ  19.04.2016

18 peliä sisältävä 5. divarin pitkä kausi saatiin päätökseen viime viikon tiistaina pelatun ottelun merkeissä tutussa Suomalais-Ranskalaisessa koulussa Munkkivuoressa.

Päätösottelu oli houkutellut paikalle täyden tusinan Äijää vastustajan PeeBeen juoksuttaessa kentälle 9 pelaajan kokoonpanon.

Todettakoon itse kentästä sen verran, että se ei ole läheskään samaa tasoa kuin edellisessä pelissä Kisahallin parketti. Paikoitellen, varsinkin 3 sekunnin alueella, Ranskiksen lattiaa voidaan kutsua todelliseksi `joustolattiaksi`.

Aloitusviisikko:  Vellu, Esa, Juha, Pekka ja Mikko

1. jakson MökÄn korien teosta vastasivat Juhan kakkosta lukuun ottamatta Äijät Vellu ja Janne. Herrat näyttivät lämpiävän parhaaseensa kauden viimeisessä pelissä. BeePee piti vauhtia yllä ja pistivät MökÄn puolustuksen ajoitellen tiukoille. Jakso MökÄlle 17-14.

2. jaksolla pelin hallinta siirtyi hienokseltaan vastustajille. Heittopeli kangerteli eikä puolustuksessakaan ollut kehumista. Onnistuneita kakkosia 7 kpl ja 1 vapari. Valitettavasti tai onneksemme tilastot ja tilastointi ei kerro ohiheittojen määrää saatikka levypallojen ja syöttöjen lukumäärää. Erä BeePeelle 22-15. Tilanne ottelun puolivälissä ja lyhyelle erätauolle siirryttäessä 4 pinnalla kotijoukkueelle pistein 36-32.

3. jaksolla saatiin kentälle uutta energiaa Jomin tullessa kentälle. MökÄn junnut, Jomi ja Janne, tekivät tuhojaan vastustajan korilla ja käänsivät yksilösuorituksillaan ottelun Äijien eduksi. Tulitukea antoivat hienosti aina kovaa taisteleva Ana, Jussi, Pekka, Juha ja Calle. Miespuolustukseen siirtyminen tukki BeePeen väylät korille ja pakotti vastustajan kauemmaksi korista.  Erä Äijille 21-13 ja tilanne ennen viimeistä erää 53-49 Munkkalaisille.

4. jakso ja kauden viimeinen erä oli Mökin Äijiltä iloista pelaamista ja rentoa fiilistelyä. Korisukkaa pääsivät heiluttamaan Janne, Pekka, Calle, Juha ja Karru, joka teki kauden viimeiset pisteet upottamalla kakkosen sisään. 4:s erä Äijille 20-11 ja kauden viimeinen ottelu pistein 73-60.

Kevätkauden saldo 7 voittoa ja 3 tappiota sijoituksena 3:s 5.divarin H-lohkossa. Syksyllä rekordi oli päinvastainen eli 3 voittoa ja 7 tappiota, joten koko kauden saldo meni tasan 10-10.

Kiitokset Terolle kauden päättäjäisten järjestämisestä IBM:ssä. Ja jatkot vietettiin tietysti perinteisesti Uffessa pilkkuun asti...

Hyvä MökÄ  ja aurinkoista kesää kaikille Äijille!

Huomioita pelistä: Kauden voitokas päätös / Janne! / Kauden voitot ja tappiot menivät tasan 10-10

P(pisteet) / V(virheet) / T(tekut):  Karru 4/-,Esa -/-, Vellu 6/2, Jomi 8/-,v Jukka -/-, Juha 9/4, Ana 2/-, Calle 7/3, Pekka 10/1,  Janne 23/1, Jussi 4/2, Mikko -/-