otteluselostus WB Wanhat Starat - MökÄ

MökÄ tasoitti kevätkauden saldon 2-2:een

MökÄ Juniors vieraili lauantaina 8.3. WB Vanhojen Starojen vieraina Porolahden koululla Herttoniemen ja Roihuvuoren välimaastossa. Vierasvoitolla 77-68 MökÄ sai tasoitettua kevätkauden saldon ja koko kauden tilanne on nyt 8 voittoa / 6 tappiota.

MökÄ:n yllätykseksi vastustajat olivatkin joukkueen nimestä huolimatta parikymppisiä, joten joukkue mietti, että olemmeko me sitten Ikäloppuja Supertähtiä, mutta päädyimme kuitenkin vastaavasti harhauttavaan MökÄ Juniors -nimitykseen. Kevätkokous miettinee otetaanko se käyttöön ensi kaudelle.

Keskiviikkona näytti sille, että saisimme kasaan vain 6 pelaajaa, mutta kiitos Desin, Ilkan ja Callen pöytäkirjassa olikin loppujen lopuksi 9 nimeä - kaikki tosin takamiehiä tai pieniä laitureita.

Ekalla jaksolla vastustaja juoksi, eikä MökÄ:llä heitto uponnut kunnolla. Jakso kotijengille 18-13.

Sitten kylkivaivainen Calle unohti edellisen ottelun 10% heittotarkkuuden ja alkoi upottaa koreja. Toisella, kolmannella ja neljännellä jaksolla niitä upposi 31 pisteen ja kuuden kolkin edestä.

Kaiken kaikkiaa MökÄ upotti 10 kolkkia. Callen ohella Vellu ja Juha pussittivat kaksi mieheen.

Ekan jakson jälkeen MökÄ vei loput jaksot 21-17, 27-22 ja 16-11.

Erityisen merkillepantavaa oli Kippari Jukan mahtava peli - useita hyökkäyslevyreitä, monta tsemppivirhettä ja kolme hienoa koria siinä ohessa.

Tilastomerkinnät: Esa 0/0, Vellu 10/2, Kouvo 0/5, Des 0/0, Jukka 6/5, Juha 18/4, Ana 2/3, Calle 31/0 ja Ilkka 10/1.