otteluselostus PUB 2 - MökÄ

Kylmää kyytiä Hämeenlinnassa                              PUB 2 - MökÄ  26.10.2018

Tiivis ottelutahti vei Äijät seuravaksi jo tutuksi tulleen perinteen mukaisesti Hämeenlinnaan PUB 2:n vieraaksi. Perjantai-illan pelimatka suoritettiin Ökän kyyditsemänä liukkaan talvisissa olosuhteissa. Koko 6 Äijän vahvuinen rosteri saatiin mahtumaan talvirenkailla varustettuun perheautoon Anan saadessa istua tavaratilan puolella varaistuimessa.

Seminaarin salille saavuttiin sopivasti noin 30 minuuttia ennen pelin alkua. Kamojen pikainen vaihto ja lyhyt lämmittely saatiin suoritetuksi ennen aloitusviisikon karsintaa ja pelin alkua.

Aloitusviisikko: Karru, Jukka, Calle, Pekka ja Ökä

1. jaksolla oli heti nähtävissä pelin tuleva kulku. 10 pelaajan vahvuinen kotijoukkue vyörytti hyökkäyksiä liukuhihnalta juoksemalla vauhdilla kenttää päästä päähän. MökÄn voimia säästääkseen kippari oli määrännyt Äijät paikkapuolustukseen tarkoituksena sumputtaa korinalusta vastustajan eliminoimiseksi. PUBin 3 onnistunutta ottelun 14:sta kolkista osoitti, että vastustajalla oli olemassa myös todellinen heittouhka. Hyvään pelivireeseen päässyt kipparimme skoorasi omalta lempipaikaltaan, n. 4-5 metrin etäisyydeltä korista, kaksi onnistunutta kakkosta. Erä PUBille 23-11.

2. jaksolla PUB:n vauhti vain kiihtyi MökÄn pyrkiessä säästelemään voimia myös ottelun loppupuoliskolle. Calle piti hienolla heittopelillään lähes yksinään Äijät pystyssä tehden erässä peräti 16 pinnaa, joista kaksi kaaren takaa! Vastustajalle puolestaan erässä peräti 7 kolkkia. Erä kotijoukkueelle 35-18. Hyvään tarpeeseen tullut puoliaika 20 tehokkaan peliminuutin jälkeen helpotti tulostaulun näyttäessä tilannetta 58-29 vastustajille. Erä PUB:lle 35-18.

3. jaksolla Äijistä pääsivät lähes kaikki pisteiden makuun tehtyjen 16 pinnan jakautuessa varsin tasan viiden pelaajan kesken. Erä PUBille 38-16 ja koko peli ennen viimeistä erää hämeenlinnalaisille murskaavasti 96-45.

4. jakson 10 viimeistä pinnaa teki hyvän iltapuhteen tehnyt Calle. 4:s erä PUB:lle 24-14. Yksi MökÄn lähihistorian suurin tappio kirjattiin lopulta kotijoukkueelle lukemin 120-59.

Tappion tuskaa helpottamaan ja ennen kotimatkalle lähtöä mentiin paikalliseen pizzeriaan pizzalle ja huurteisille. Pisteiden laskun jälkeen paluu Ökän kipparoimana turvallisesti takaisin Munkkaan.

Huomioita pelistä: Kipparin 350:s peli ja 28:s kausi MökÄssä / Rökäletappio / 6 Äijää taisteli loppuun asti

P(pisteet) / V(virheet) / T(tekut): Karru 4/2, Jukka 6/-, Ana -/-, Calle 31/-, Pekka 9/-, Ökä 9/3