otteluselostus EBT - MökÄ

Moi !                                                                                                                        EBT - MökÄ  13.12.2015

Äijille voitto syyskauden viimeisestä ottelusta!

Syyskauden viimeinen peli pelattiin Espoossa EBT:n vieraana Espoonlahden Urheiluhallilla. Viikonlopun ja sunnuntai-illan peliin ja voittoa hakemaan saapui paikalle 9 pelinälkäistä Äijää. EBT puolestaan juoksutti kentälle varsin urheilullisen ja nuorekkaan kahdeksikon.

Ottelun päätuomarina toimi ToPolaisille tuttu Joonas Valavuori värikkääseen tapaansa.

Aloitusviisikko suoritetun vaparikarsinnan jälkeen: Esa, Jukka, Kouvo, Ana ja Pekka

1. erän Äijien hurrikaanina pyöri Jomi, joka pitkästä aikaa oli saatu mukaan vahvistamaan MökÄn kokoonpanoa. Jomin vauhdikkaat ylöstuonnit, ajot korille ja tiukka miespuolustus olivat myrkkyä vastustajille. Muu joukkue komppasi hienosti ja erä saatiin pidettyä tasaisena. Pinnoja lisäksi Callelle ja Analle. Erä pinnalla MökÄlle 20-19.

2. erä oli Äijien kannalta katsottuna heikko. Ote siirtyi kotijoukkueelle oman pelin hyytyessä tehottomaksi juoksemiseksi kentän päästä päähän. Ainoastaan Karru ja Jomi saivat kasvatettua MökÄn pistesaalista yhteensä 9 pinnalla. Erä EBTlle 15-9 ja peli tauolle siirryttäessä Espoolaisille 5 pinnalla tilanteessa 34-29.

3. erässä Pekka ja Calle nousivat tehokkaina esille tehden yhteensä 20 pinnaa erän 29 pinnasta.  Äijille poikkeavaan tapaan nyt 3. erän hyytymisen sijasta nähtiin vauhdikas ja energinen joukkue kentällä. Oman lisälatinkinsa antoi vastustajan penkiltä kuulunut huuto ” näyttäkää niille fossiileille ” Kauden yksi parhaista eristä Mökälle 29-21, ottelun kääntyessä ennen viimeistä jaksoa Äijille 3 pinnalla pistein 58-56.

4. erästä muodostui rikkonainen, josta osoituksena MökÄn saamat 11 vaparia, joista pelkästään Jomille kirjattiin pöytäkirjaan 9 onnistunutta vaparia. Vaparisuman lisäksi Calle ja Pekka heiluttivat onnistuneesti korisukkaa. Koko joukkue taisteli mallikkaasti ja sai ansaitun taisteluvoiton syksyn vikassa pelissä pistein 81-77.

Huomioita pelistä: Voitto / Jomi! / Syksyn vika peli

P(pisteet) / V(virheet) / T(tekut): Karru 7/3, Esa -/-, Jomi 33/3, Kouvo -/4, Ana 1/1/T, Calle 27/3, Pekka 13/3, Mikko -/-, Jussi -/3