otteluselostus MökÄ - Wecan

Moi !MökÄ nappasi makean jatkoaikavoiton Wecanista kotona HaagassaLiekö sitten edellisen voittopelin innoittamana, nähtiin perjantaina Haagassa täysi tusina peli-intoa puhkuvaa Äijää. Selvästikin positiivista energiaa ja latausta oli havaittavissa jo pukukopin puolella. Sama into oli myös nähtävissä hiukan myöhemmin alkulämmittelyssä ennen pelin alkua.Meitä reilusti nuoremmista pelaajista koostunut Wecan oli saanut liikkeelle 7:n miehen varsin kookkaan ja urheilullisen joukkueen.   `Mr Icebraker` ja joukkueen nestori Esa osoitti jälleen kerran vapariviivalla hermojen hallintaa heittämällä itsensä aloitusviisikkoon, ties jo kuinka monennen kerran pitkällä urallaan.Aloitusviisikko suoritetun vaparikarsinnan jälkeen: Pasi, Esa, Vellu, Juha ja Ana.1. erä, alkua myöten, lähti kotijoukkueen osalta hyvin liikkeelle. Pelaajat olivat hereillä, pallo kulki mieheltä toiselle ja harhasyötöt olivat vähissä. Vastustaja Wecan aloitti paikkapuolustuksella sumputtamalla pitkien miesten toimesta korin alustan. Hiukan kulmikkaasti pelanneet fyysisesti vahvat vastustajat pyrittiin pitämään puolestaan omassa puolustuspäässämme irti pallosta ja selän takana ribareissa. Tässä onnistuttiinkin verrattain hyvin, sillä erä MökÄlle pirteän esityksen jälkeen 20-14.2. erä oli Wecanin pelaajan nro 32:n näytöstä, sillä mies pääsi turhankin helposti punnertamaan korin läheltä peräti 15 pinnaa. Kippari määräsi koutsin ominaisuudessa joukkueen paikkapuolustukseen vastustajan korille johtaneen liikkeen ja syöttöjen eliminoimiseksi. Tästä huolimatta oman pään sukka soi turhankin tiuhaan. MökÄä pitivät erässä pystyssä etenkin Pasi ja Calle, jotka vastasivat erän pisteistä. Akillesjännevammastaan huolimatta pitkälti Pasi vastasi vauhdista ja vaarallisista tilanteista vastustajan korin tuntumassa. Ana teki valtavasti töitä koko kentän alueella ja jatkoi siitä mihin edellisessä pelissä oli jäänyt. Erä Wecanille 26-16. Väliaikaa ottelun puolessa välissä lähdettiin viettämään Wecanin 4:n pinnan johtoasemassa tilanteessa 40-36.3. erän yksi onnistujistamme oli Vellu, joka pisteiden tekemisen ohella etenkin puolustuspäässä hyvällä sijoittumisellaan nappasi muutaman tärkeän levypallon. Herra ja hidalgo varsinkin puolustuspään ribareissa läpi ottelun oli Spede, joka napsi palloja yläilmoista kuin oliivinpoimija oliivipuusta konsanaan. Hyvin liikkunut paikkapuolustuksemme peittosi kerta toisensa jälkeen korintekoyritykset ja vei mehut vastustajiltamme. Erä MökÄlle 19-10. Viimeiseen erään lähdettiin MökÄn johtoasemassa tilanteessa 55-50.4:ssä erässä Wecanin sentteri nro 5 oli päättänyt ratkaista ottelun vastustajille.  Lähes erehtymättömällä tarkkuudella mies heitti pussin pohjalle 5 kakkosta. Tero heitti erän puoliväliin tärkeän kolkin ja piti osaltaan Mökän voitossa kiinni. Niin ikään Pasi ja Juha tekivät kriittisillä hetkillä tärkeät pinnat. Mökä sai tasatilanteessa viimeisen hyökkäyksen onnistumatta kuitenkaan ratkaisemaan ottelua edukseen varsinaisella peliajalla. Viimeinen erä Wecanille 18-13 ja peli tasan 40 minuutin pelin jälkeen lukemin 68-68.Jatkoaika oli MökÄn hallintaa pistein 9-4. Koko ottelu MökÄlle hyvän pelin ja taistelun jälkeen 77-72.Huomioita pelistä: / Pasi  vahvana ja tehokkaana / MökÄ pelasi ja menestyi Joukkueena  / MökÄllä kahden ottelun voittoputkiPisteet: Pasi 17, Calle 24, Vellu 12, Spede 4, Tero 3, Ana 10, Juha 7Raportoi, Karru