otteluselostus Kaspa - MökÄ

Moi !Sarjakärki Kaspa odotetun kova kotisalissaan KasavuoressaOttelu sarjakärkeä vastaan osui viime lauantaihin, päivään jolloin ToPo vietti 80 v. juhliaan. MökÄn ottelun lisäksi samaan aikaan pelasivat Naiset Kisahallissa juhlaottelussa Honkaa vastaan. Illalla juhlallisuudet huipentuvat Kadettikoululla pidettyihin ToPo 80 v.-juhliin.Kroonisesta pelaajapulasta kärsivä MökÄ sai Kasavuoreen koottua kahdeksikon isäntien lähes täyttä rosteria vastaan. Lämmittelyssä huomio kiinnittyi Kaspalaisten uusiin vihreisiin tuliteriin lämmittelyasuihin, jotka saivat isokokoiset vastustajamme näyttämään entistäkin vaarallisemmilta. Milloinkohan MökÄlle saataisiin omat lämmittelyasut?Kentän laidalla nähtiin Ville, Mikonpoika Ainamo, joka oli tullut isänsä kanssa paikalle kannustamaan Äijiä voittoon. Tuomaroinnista vastasi tuttu kaksikko Patomeri&Front.Aloitusviisikko suoritetun vaparikarsinnan jälkeen: Karru, Esa, Des, Jukka, Calle1. erän alku oli juuri niin vaikea kuin osattiin odottaa. Fyysinen kotijoukkue ei antanut pelaajillemme tuumaakaan ylimääräistä tilaa. Tämän johdosta ratkaisut jäivät puolinaisiksi ja heitot epätarkoiksi. Kahden hyökkäyksen jälkeen siirryttiin kipparin käskystä 2-1-2 paikkapuolustukseen, jossa jatkettiinkin lähes läpi ottelun. Onnistumisia kirjattiin Callen lisäksi ainoastaan Pekalle ja läpi ottelun hyvin pelanneelle Kouvolle. Erä kenttätapahtumia dominoineelle Kaspalle pistein 24-9.2. erä oli MökÄltä ottelun paras. Desin avauskolkin jälkeen erän loppupuolella Karru pääsi tehokkaasti hyvien syöttöjen seurauksena nostamaan korin alta lähes perättäiset 6 pinnaa. Kaspan heitto puolestaan tuntui olevan hetkittäin kadoksissa. Erä niukasti isännille19-17. Kaspan johtaessa selvin lukemin pistein 43-26 siirryttiin puoliajalle vetämään henkeä.3. erässä Kaspa tuli jälleen kovaa halliten pelitapahtumia lähes mielin määrin. Liekö sitten oma kuntomme pettänyt vastustajan kovassa puristuksessa ja ylläpitämässä nopeassa pelitempossa. Mikolta revähti takareisi ja miehen pelit loppuivat siihen. Calle puolestaan protestoi tuomarin vihellystä sanomalla tekun arvoisesti tuhman sanan. Huomion arvoista on, että uusi tiukentunut tuomarilinja on kerryttänyt joukkueellemme jo runsain mitoin janojuomaa pikkujouluihin ja kauden päättäjäisiin. Erä Kaspalle 27-10. Viimeiseen erään lähdettiin isäntien selkeässä johtoasemassa 70-36.4. erässä lähinnä jännitettiin pääsevätkö Granilaiset isäntämme yli sadan pisteen. Miespuolustuksen ja paikkapuolustuksen sekoittaminen osana MökÄn pelitaktiikkaa oli lähinnä kosmeettista. Väsymistä seuranneet pallonmenetykset ja harhasyötöt kostautuivat sukan heilumisena omassa päässä. Erä Kaspalle suurinumeroisesti 36-19 ja koko ottelu lukemin 106-55.Muistikuvamme mukaan jokunen vuosi sitten taistelimme Kaspan kanssa lähes tasapäisesti otteluiden voitosta. Lopputuloksesta voisi päätellä, että joko me olemme hiipuneet, tai vastustaja vastaavasti vahvistanut. Niin tai näin, tulee MökÄn saada jalkeille paras mahdollinen kokoonpano kevään kotiotteluun, jos mielitään saada voitto Granilaisista.Ottelun jälkipuinnit tällä kertaa Momsissa Granissa.Huomioita pelistä:  MökÄ kaatui saappaat jalassa sarjajohtajalle P(pisteet) / V(virheet) / T(tekut): Karru 12/-, Esa -/2, Kouvo 9/2, Des 6/1, Jukka 4/1, Calle 19/2/T, Pekka 5/2, Mikko -/- Raportoi,Karru