otteluselostus Sykki Sneakers - MökÄ

Moi !                                                                                       Sykki Sneakers - MökÄ 10.10.2014

Sykkiläiset veivät sarjapisteet kotiin selvin numeroin

Viime viikoinen vastustajamme Sykki Sneakers oli isäntäjoukkueena Mäkipellon kolulla pelatussa 5.divarin C-lohkon ottelussa. Pienen etsiskelyn jälkeen kyseinen koulu löytyi Haagasta, eikä niin kaukaakaan tutusta Haagan paloasemasta ja SYK:n koulusta.

Kauden kolmanteen peliin löysi tiensä 9 Äijää sekä kotijoukkueen kahdeksan Sneakersia. Yllätyksenä alkulämmittelyssä vastustajan päädyssä veti lämpöä ToPolle ja Äijille tuttu Kari Vertiö.

Aloitusviisikko suoritetun vaparikarsinnan jälkeen: Karru, Vellu, Juha, Calle ja Pekka

1. erä alkoi tasaisissa merkeissä molempien joukkueiden onnistuessa  hyvällä prosentilla korinteossa. Äijistä Callen käsi kävi vanhaan malliin 8 pinnan edestä Juhan säestäessä erän ainoalla kolkilla ja kakkosella. Aktiivisen miespuolustuksen turvin saatiin liikkuva Sneakers pidettyä kohtuullisen hyvin aisoissa. Erä niukasti kahdella pinnalla isännille pistein 19-17.

2. erä oli kylmää kyytiä MökÄlle. Vastustaja otti tilan ja ajan pois Äijiltä, joka tiesi vaikeuksia kaikilla koriksen osa-alueilla. Jalan painaessa puolustukseen paluu ei ollut riittävän nopeaa ja Sneakers pääsi rankaisemaan turhankin helposti ylivoimahyökkäyksillä.  Erä Sneakersille suurinumeroisesti 26-11. Lyhyelle puoliaikatauolle siirryttiin tilanteen ollessa isäntäjoukkueelle 45-28.

3. erä oli Äijiltä ottelun paras ja se vietiin pinnalla kotiin. Kierrokset lisääntyivät pelissä, ottelu meni risaiseksi tuomareiden viheltäessä pilliin kerta toisensa jälkeen virheen merkiksi. MökÄn erän 19 pinnasta tehtiinkin vapariviivalta kaikkiaan 11 pinnaa. Tuomarit olivat luokattomia ja vihellykset arvelluttavia. Vahvassa syysvireessä oleva kipparimme Jukka, ikiliikkuja Ana, tehokas ja taitava Juha sekä Calle hankkivat Sneakersille tukun vapareihin johtaneita virheitä. 3. erä MökÄlle pistein 19-18. Viimeiseen erään lähdettiin Sneakersin johtaessa peliä pistein 63-47.

4:s erä jatkui rikkonaisena varsinkin Callen viihtyessä vapariviivalla. Tuomarityöskentely jätti paljon toivomisen varaa, joskin se ei ratkaissut pelin lopputulosta. Äijiltä heikko ja ponneton erä vieraspelin päätteeksi. Matsi Sneakersille 86-58 viimeisen erän mennessä kotijoukkueelle 23-11.

Huomioita pelistä: Rikkonainen peli  / 19 vaparia sisään / Äijille 21 virhettä

P(pisteet) / V(virheet) / T(tekut): Karru 7/4, Esa -/2, Vellu 2/1, Jukka 3/-, Juha 16/4, Ana 2/5, Calle 24/3, Pekka 4/2